reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

@natkape mam nadzieje ze kolejny wtorek i sie spotkamy na Gosirze:) Ja tez jeszcze zakupów nie robie żadnych, jeszcze troszke sie wstrzymam:) Tez usg w piatek... mam nadzieje ze wszystko bedzie Oki!!! Morfologię robiłam juz i mam za niski hematokryt i erytrocyty, a podwyższone %bazocytow i MCH. Lekarz nic jie mówił to chyba tragedii mie ma, ale zawsze miałam krew w normie. Dziewczyny a powiedzcie jakie witaminy łykacie? I czy wg? Mi polecono prenatal (teraz duo) i tak lykam:)

reklama
@natkape mam nadzieje ze kolejny wtorek i sie spotkamy na Gosirze:) Ja tez jeszcze zakupów nie robie żadnych, jeszcze troszke sie wstrzymam:) Tez usg w piatek... mam nadzieje ze wszystko bedzie Oki!!! Morfologię robiłam juz i mam za niski hematokryt i erytrocyty, a podwyższone %bazocytow i MCH. Lekarz nic jie mówił to chyba tragedii mie ma, ale zawsze miałam krew w normie. Dziewczyny a powiedzcie jakie witaminy łykacie? I czy wg? Mi polecono prenatal (teraz duo) i tak lykam:)
Ja biorę Folik i Falvit mama bo najwięcej witamin ma

dzien dobry
jak sie dzis czujecie?

@Gosika88 wspolczuje, wstajesz cos ? czy lezysz caly czas?

@klaslaw1987 podziwiam ze nic nie kupilas :) ja na razie nic nie kupilam dla dziecka- czekam...

strasznie sie boje tego tygodnia, poprzednie 2 ciaze poronilam wlasnie w 12 tygodniu ;( staram sie nie ruszac ale sie nie daje, bo meza nie ma....

@natkape czy te zajecia sa tak intensywne ze masz zakwasy ???
:)
za tydzien jade na kilka dni na Patio Rozy - jak bedziesz chciala sie spotkac to zapraszam na kawe

wczorajsze spotkanie z diabetologiem OK , wyniki tez OK :) uffff
Leżę wstaje tylko do łazienki lub wyrzucić śmieci

3jgxskjosc311c31.png

Ja tylko jod, folian i Wit D

@Kasiales nie bój się, będzie dobrze :) Ja w 10tyg w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o obrzękach u dzidzi, teraz wizyta też wypada mi w tym terminie, ale jestem dobrej myśli ;)

Ćwiczenia nie są intensywne, ale nie trenowałam pewnych partii ciała już trochę i stąd zakwasy ;) @0olcia liczę na Ciebie, bo tylko ja tam mam płaski brzuch - razem będzie raźniej ;)

A co będziesz tam robić? Masz tam rodzinę? Możemy się umówić na kawę :) Wstępnie też się zgadywałam z @0olcia więc możemy w trójkę się spotkać, ale myślałam może gdzieś w centrum Gdyni - większy wybór knajp niż na Chwarznieńskich wioskach ;) co Wy na to?

Hej Dziewczyny, ja juz po wizycie dostałam skierowanie na neurologię do szpitala na ostry dyżur, teraz czekam na izbie aż zejdzie lekarz.

oar8csqv8p6zj994.png

reklama
Do góry