MegiKM
Fanka BB :)
Zakopanezrobie jutro zdj wam gor
![]()
Ale mi sie marzy Zakopane w tym roku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Zakopanezrobie jutro zdj wam gor
![]()
Właśnie, poleć coś. Dla mnie najlepiej gdzieś z boku, żeby spokojniej było. I fajne żarcieAle mi sie marzy Zakopane w tym rokuJetkaa polecasz kogos u kogo mozna pokoj wynająć? Ostatnio sie nacięłam nie fajnie
Czerwone mięso, buraki, zielone warzywa, głównie natka pietruszki- koniecznie w towarzystwie soku z cytryny, pomarańczyHej dziewczyny
Co polecacie dobrego na delikatna anemie? Czasem robi mi sie slabo i tyle pozatym dobrze sie czuje ostatnio mialam hemoglobine 11,99 i pewnie jeszcze spadla teraz, jutro jade na badania i za tydzien do lekarza. Czym moge troche ja podniesc? Napewno zmienie witaminy na Prenatal Duo bo zawiera duzo zelaza
Ale mi sie marzy Zakopane w tym rokuJetkaa polecasz kogos u kogo mozna pokoj wynająć? Ostatnio sie nacięłam nie fajnie
Pewnie jak cos mam kogoszalezy ile osob i na kiedy
kiedy bylas?? Noo czasem można zle trafic:\ noo Zakopane jest piekne
gory widoki mmm
bylam 4 mies w szewcji ale ciaglo mnie do domku
Spokojnie bedzie dobrze!!Ja już pod gabinetem... Kręci mnie w żołądku że stresu
![]()
Tak... Ja to wszystko wiem, sama tak innym powtarzam [emoji23]Spokojnie bedzie dobrze!!mysl pozytywie
nie ma co sie nakrecac
![]()