madziolina_p
Fanka BB :)
aaa chyba, ze drugi cykl po porodzie mialas okres dopiero. Ile ma coreczka?wow 2 miesiacr po porodzie? hm? i juz okres mialas? nie zabardzo czaje, ale oczywiscie gratulacje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aaa chyba, ze drugi cykl po porodzie mialas okres dopiero. Ile ma coreczka?wow 2 miesiacr po porodzie? hm? i juz okres mialas? nie zabardzo czaje, ale oczywiscie gratulacje
gratulacje! daj znac co powiedział mążHej dziewczyny. Gratuluje wszystkim majóweczkom i chyba dołączam do Was
Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.
Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.
Chyba moja roczna córka będzię musiała pożegnać się z maminym mlekiem.
Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.
Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja.Zobacz załącznik 1015358
Gratuluję. Możemy sobie piątkę przybić. Moja córka kończy rok 19 wrześniaHej dziewczyny. Gratuluje wszystkim majóweczkom i chyba dołączam do Was![]()
Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.
Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.
Chyba moja roczna córka będzię musiała pożegnać się z maminym mlekiem.
Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.
Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja.Zobacz załącznik 1015358
Zrobilam bete chyba nic z tego nie bedzie (1.2). Chyba ze zawczesnie ja zrobilam owu mialam 17.08. A @powinnam miec 31.08.Daj znac:-)
U mnie też dzisiaj negatyw - 30 dc a @brak więc pozostaje mi czekać (nie mam możliwości zrobić dzisiaj bety,ale może jutro się mi uda)
Nie no napisałam ogólnie, że to mój drugi cykl po porodzie. A miesiączka mi wróciła około 10 miesięcy po porodzie, chyba nigdzie nie wspominałam, że było to odrazu po porodzie.wow 2 miesiacr po porodzie? hm? i juz okres mialas? nie zabardzo czaje, ale oczywiscie gratulacje
Dziękuję pięknie, Tobie również gratuluje. I piąteczka!Gratuluję. Możemy sobie piątkę przybić. Moja córka kończy rok 19 września![]()
Też jestem w ciąży![]()
Trudno mi wyliczyć ok 2-4 wrześniaDziękuję pięknie, Tobie również gratuluje. I piąteczka!
Moja córka 2 września konczy rok. A teraz na 6 maja wypada termin z kalkulatoraa na kiedy u Ciebie??
Może warto zrobić sobie badanie beta ?Hejka dołączam do was z pytaniem ... Staramy się o dzidzie dwa cykle termin@ mam na 2.09 zamierzalam czekać spokojnie na termin ale 31 idę na imprezę .... I teraz jak sprawdzić czy mogę wypić drinka czy dwa dni przed wyjdzie prawidłowo test? Wolałbym byc pewna ze jest bezpiecznie...
2-4 majaTrudno mi wyliczyć ok 2-4 września![]()