Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ostatniej ciąży termin z om miałam na 9.09. lekarka zapewniała , że na koniec sierpnia urodzę , a urodziłam 19 września. [emoji854][emoji854][emoji854] Więc nic mnie już nie zdziwi2-4 majano chyba, że maluch się zasiedzi w brzuchu to i wrzesień będzię [emoji23][emoji6]
Za dobrze było w brzuszku to się maluszek nie śpieszyłW ostatniej ciąży termin z om miałam na 9.09. lekarka zapewniała , że na koniec sierpnia urodzę , a urodziłam 19 września. [emoji854][emoji854][emoji854] Więc nic mnie już nie zdziwi![]()
To czekamy razem na rozwój sytuacji:-)Zrobilam bete chyba nic z tego nie bedzie (1.2). Chyba ze zawczesnie ja zrobilam owu mialam 17.08. A @powinnam miec 31.08.
@magda05 Mogło jeszcze nie dojść U Ciebie do zagniezdzenia.To czekamy razem na rozwój sytuacji:-)
Rozumiem ale tydzień temu pozytywny test przed terminem @ I nie jakiś słaby tylko bardzo dobrze widoczna krecha a od paru dni ledwo widoczne a dzisiaj to już w ogóle nic nie było. Dziwne. Nawet przy jajowodowej porządne kreski mi wychodziły, przy poronieniu zatrzymanym to samo wiec liczę ze lada dzień dostanę @ a nie znów szpital
Mam nadzieje ze bedzie dobrze@magda05 Mogło jeszcze nie dojść U Ciebie do zagniezdzenia.
Ja od rana siedzę jak na szpilkach i ciągle sprawdzam czy już nie ma krwii na wkladce:-)
Dzisiaj mam termin @ test negatywny ale mam takie uderzenia gorąca że nie wiem :-) może to pierwszej objaw:-) hihi:-)
No już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.Rozumiem. Życzę Ci aby wszystko się poukladalo tak jak chcesz.
Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam
Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko
kochana trzymaj sie, przytulam mocno, tak mialo byc, tak bylo zapisaneNo już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.
Ledwo się człowiek zdążył przywitać a już się żegna. Powodzenia!