Mrufka@@1
Fanka BB :)
Prztrwaliscie ?Ciężka noc przed nami![]()
Odnośnie podjadania to ja też paliłam i też jestem na L4 na zatoki i też podjadam ale staram się nie dużo . Od marca zrzuciłam 12 kg i nie chciałabym w ciąży przytyć więcej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prztrwaliscie ?Ciężka noc przed nami![]()
Ja z ciekawości zmierzyłam rano i miałam 97. Ciekawe czy nocne pobudki wpływają na poziom cukru rano. Boje się żebym znowu nie miała cukrzycy ciążowejJa zmierzyłam cukier a tam 100tak się kończy jedzenie jabłek na noc.
U mnie się chyba jakieś mdłości zaczynająsiedzę w robocie i mi nie dobrze, tak mdli mnie, nic mi nie pomaga ,wczoraj cale popołudnie myślałam ze zwymiotuje wrocilam do domu zjadłam obiad bo myslalam ze może z głodu ale to mi nic nie pomogło a teraz znów takie dziwne uczucie jeju akurat w nowej robocie ;/
Jeśli wtedy nie jesz to nie mają wpływuJa z ciekawości zmierzyłam rano i miałam 97. Ciekawe czy nocne pobudki wpływają na poziom cukru rano. Boje się żebym znowu nie miała cukrzycy ciążowej![]()
Nie jeść nie jem, tylko pije wodę jak jużJeśli wtedy nie jesz to nie mają wpływu
To nie ma wpływu. Ale już to co jadłaś wieczorem dużo. Ja pojadłam jabłekNie jeść nie jem, tylko pije wodę jak już