reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Mi się marzyła dziewczynka, ale po dwóch stratach teraz jedyne co chce to żeby dotrwać do końca i mieć zdrowego malucha :)
W straconej ciazy miałam dziewczynkę i tez to była ta idealna opcja dla mnie i męża szczególnie, ale teraz dosłownie wszystko mi sie zresetowało, nie mam totalnie preferencji. Znów planuje NIFTY wiec pewnie dowiem sie gdzieś w okolicy Halloween :)

btw @Polinaa miałaś może drugą betę badaną? Pamiętam, ze miałaś iść :) Jakiego terminu z OM się spodziewasz?
Tak wczoraj po 48h powtórzyłam wynik i beta z 1425 urosła do 3411 a progesteron z 26 na 32 :)
W apce pokazuje mi z OM na 13 maja. @outofthebox jak dotrwam do odpowiedniego tygodnia to też chyba sie na NIFTY zdecyduje

Tak, były akcje ale znośne... Właśnie wstajemy, jakieś śniadanie i szykowanko do gina na pierwsze usg.
Trzymam kciuki!

U mnie dziś temperatura 36,80, jedna z najwyższych więc te plamienia raczej nie są od spadku progesteronu. Strasznie się boję, jednak są niewielkie a wiem, że na tym etapie to niewiele da się zrobić..

reklama
Do góry