Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W straconej ciazy miałam dziewczynkę i tez to była ta idealna opcja dla mnie i męża szczególnie, ale teraz dosłownie wszystko mi sie zresetowało, nie mam totalnie preferencji. Znów planuje NIFTY wiec pewnie dowiem sie gdzieś w okolicy HalloweenMi się marzyła dziewczynka, ale po dwóch stratach teraz jedyne co chce to żeby dotrwać do końca i mieć zdrowego malucha![]()
Tak wczoraj po 48h powtórzyłam wynik i beta z 1425 urosła do 3411 a progesteron z 26 na 32btw @Polinaa miałaś może drugą betę badaną? Pamiętam, ze miałaś iśćJakiego terminu z OM się spodziewasz?
Trzymam kciuki!Tak, były akcje ale znośne... Właśnie wstajemy, jakieś śniadanie i szykowanko do gina na pierwsze usg.
O której masz ?? Daj znać koniecznieTak, były akcje ale znośne... Właśnie wstajemy, jakieś śniadanie i szykowanko do gina na pierwsze usg.
Wszystko będzie dobrze , nie denerwuj się na zapasWstępnie na 13. Mąż nadal nie wie o ciąży
Gorzej jak będą jakieś nieprawidłowości podczas usg....to już nie będzie niespodzianki i cieszenia się![]()