Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też, źle to wspominam ehhe myslalam ze zwrócę wszystko przed końcem, tak bardzo się powstrzymywałam, trzymało mnie to ze jak nie wytrzymam to będę musiała to powtórzyć bleee.. jeszcze wypić to nie problem ale po godzinie juz mi było tak nie dobrze:/Oo i nie będziesz miała? Zazdroszczę heh
Ale będzie miał niespodziankę.U mnie nawet mąż nie wie
Dowie się podczas usg![]()
Ja powiedziałam rodzicom bo nie wytrzymałam, ale poza nimi to nikomu przez najbliższy czas. Dałam mamie zapakowane małe skarpetki, otworzyła i takie „Oo skarpetki” myślała ze to normalne dla niej a potem taka mina ze aaaa i na mnie spojrzenie. Słodkie to byłoDziewczyny, a oprócz partnerów mówicie jeszcze komuś na tym etapie? Ja powiedzialam siostrze, ale jesteśmy bardzo blisko, nie potrafiłabym przed nią ukrywać![]()
W ciąży było ok ale miałam takie szczęście ze w dzień kiedy miałam zdobić (przed wizyta) zamknęli moj punkt boJa też, źle to wspominam ehhe myslalam ze zwrócę wszystko przed końcem, tak bardzo się powstrzymywałam, trzymało mnie to ze jak nie wytrzymam to będę musiała to powtórzyć bleee.. jeszcze wypić to nie problem ale po godzinie juz mi było tak nie dobrze:/
Ja powiedziałam rodzicom bo nie wytrzymałam, ale poza nimi to nikomu przez najbliższy czas. Dałam mamie zapakowane małe skarpetki, otworzyła i takie „Oo skarpetki” myślała ze to normalne dla niej a potem taka mina ze aaaa i na mnie spojrzenie. Słodkie to byłopopłakała sie mocno, tata w szoku lekkim
trawił to cały wieczór
Ja miałam na noc insulinę bo później mi się popsuły trochę wartościJa mam cukrzycę więc nie będę musiała mieć badań. Ale pewnie znowu mnie czeka insulina od początku