już jestem 4 dni po terminie a nadal czuje chwilowe bóleCzęść dziewczyny powiedzcie mi bolał was też lekko brzuch dwa dni po terminie miesiączki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już jestem 4 dni po terminie a nadal czuje chwilowe bóleCzęść dziewczyny powiedzcie mi bolał was też lekko brzuch dwa dni po terminie miesiączki.
Trochę tak,ale na początku to raczej normalne,krzyż też.Część dziewczyny powiedzcie mi bolał was też lekko brzuch dwa dni po terminie miesiączki.
To dobrze bo już panikujeTrochę tak,ale na początku to raczej normalne,krzyż też.
Witaj i gratulujęHej! Witam się z Wami! Termin na 10.05dziś lecę na betę i umawiam się do lekarza na połowę września.
Jestem podekscytowana, ale jednocześnie przerażona, bo poprzednią ciąże poroniłam. Oby ta była szczesliwa![]()
Ja biorę luteinę 50 mg pod język raz dziennie lekarza dopiero mam na 8.09 i myślę czy nie za wcześnieWitaj i gratulujęTrzymam kciuki by tym razem wszystko było dobrze, ja też poprzednią poroniłam
Ale trzeba wierzyć że teraz będzie dobrze
Rozumiem. W poprzedniej ciąży przechodziłam to samo.To dobrze bo już panikuje
A pamiętasz jaką dawkę brałaś bo tak to ochydne że szokRozumiem. W poprzedniej ciąży przechodziłam to samo.
Ja miałam dopochwowo,dawki nie pamiętam ale ta największą chyba,plus dupka,zastrzyki,acardA pamiętasz jaką dawkę brałaś bo tak to ochydne że szok
No dobrze piszeJa liczę tak że dziś mam 4+5 to że kończę 4 tydzień. Zresztą mój lekarz też liczy pełne.
Lili rodziłam 36+6 ,wpisane że 36