Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam w poniedziałek diabetologa i jestem mega ciekawa co powie.Hejka
Ale Wam dobrze ze macie wyniki pappy... Ja jeszcze pewnie z tydzień poczekam.
Dzisiaj robiłam glukozę, tsh i ft4. Tarczyca wydaje się ok, za to cukier znów 95... Jutro idę do diabetologa... Stresik jest.
U mnie typy imion to: córcia Martyna a syn Adrian.
biorę duphaston od kwietnia i nieraz zdążyło mi się pominąć dawkę czy wziąć chwilę później. Jak już jedna z dziewczyn pisała, na tym etapie to w dużej mierze działa łożysko, więc duphaston/progesteron coraz mniejszą rolę pełni. Myślę że możesz i jedną i drugą opcję wybrać i będzie ok.Dziewczyny, od kilku dni biorę duphaston, miałam krwawienie prawdopodobnie spowodowane uszkodzeniem ścianki pochwy przez aplikator od luteiny.
Biorę 3 razy dziennie o 6:00, 14:00 i 22:00.
Zapomniałam wziąć tej tabletki o 14jak sądzicie wziąć ją teraz czy pominąć ?
Niby w ulotce jest żeby wziąć ale nie będzie za krótki odstęp czasu później?![]()
ja mam nadzieję że wyjaśni mi cały proces, bo dalej nie jest to dla mnie logiczne, że godzinę po każdym posiłku miałam cukier poniżej 100, przed snem 87,a rano 99.Ja mam w poniedziałek diabetologa i jestem mega ciekawa co powie.
Śpisz, śnisz o słodyczach rano nie pamiętasz to cukier skaczeja mam nadzieję że wyjaśni mi cały proces, bo dalej nie jest to dla mnie logiczne, że godzinę po każdym posiłku miałam cukier poniżej 100, przed snem 87,a rano 99.![]()
heheh być możeŚpisz, śnisz o słodyczach rano nie pamiętasz to cukier skacze![]()
Może za długa przerwa w nocy? Zła kolacja stąd rano taki cukier. Do tego ten na ten cukier rano składa się cały dzień. Ja też potrafię mieć ładny cukier w ciągu dnia,a rano bum 92-5, ale już wiem co nie służyja mam nadzieję że wyjaśni mi cały proces, bo dalej nie jest to dla mnie logiczne, że godzinę po każdym posiłku miałam cukier poniżej 100, przed snem 87,a rano 99.![]()
Ja też o przedwczesnym porodzie 1:147To ja nie miałam takich danych na wynikach. Miałam jedynie informacje o przedwczesnym porodzie. Ciekawe z czego to wynika...