ewaa000000
Fanka BB :)
Ja nie mam praktycznie żadnych objawów poza bolącymi piersiamiCzy któraś z was miała mdłości jeszcze przed miesiączka ? Od 2 dni tylko z rana tak mnie mdli ze masakra. Jem jak zawsze wiec wszelkie zatrucia wykluczam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam praktycznie żadnych objawów poza bolącymi piersiamiCzy któraś z was miała mdłości jeszcze przed miesiączka ? Od 2 dni tylko z rana tak mnie mdli ze masakra. Jem jak zawsze wiec wszelkie zatrucia wykluczam
Mnie piersi raz bolą raz nie, ale właśnie od 2 dni mam te poranne mdłości i lekką zgagę oraz naprzemienne kłócie jajnikówJa nie mam praktycznie żadnych objawów poza bolącymi piersiamimam nadzieję że mdłości mnie nie dopadną
![]()
Oczywiście ze nieMacie wyniki badań?
Ale że tak ciążowo?Czy któraś z was miała mdłości jeszcze przed miesiączka ? Od 2 dni tylko z rana tak mnie mdli ze masakra. Jem jak zawsze wiec wszelkie zatrucia wykluczam
Czy któraś z was miała mdłości jeszcze przed miesiączka ? Od 2 dni tylko z rana tak mnie mdli ze masakra. Jem jak zawsze wiec wszelkie zatrucia wykluczam
Super wynik! Badałaś w zeszły piątek i było koło 100, dobrze pamiętam?Beta 1744
Tak. Dokładnie 100,6Super wynik! Badałaś w zeszły piątek i było koło 100, dobrze pamiętam?![]()
Hej, mnie tydzien przed miesiaczka zaczelo mdloc strasznie, ale robilam krokiety z pieczarkami j myslalam, ze sie zatrulamCzy któraś z was miała mdłości jeszcze przed miesiączka ? Od 2 dni tylko z rana tak mnie mdli ze masakra. Jem jak zawsze wiec wszelkie zatrucia wykluczam