Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno trzymam kciukiAle się fajnie czyta że dzisiaj tyle dobrych wieścimam nadzieję że u mnie w czwartek też takie będą
Ja też noszę XS/s i w niektórych ciuchach nie mogę się już zapiąćJa w niektóre jeansy już się nie zapne, chyba że na wcisk, więc odpuściłamja ogólnie zawsze byłam XS/S więc u mnie już widać, więc muszę się dobrze ukrywać w pracy
![]()
Mi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także takJa niby jestem takie M/L na dupsku, ale mocno mi już wywaliło brzuch i w jeansy się nie wcisnę. Jeszcze jakieś ostatnie leginsy mi zostały w które się mieszczę. Niby wymiotuje i jakoś dużo w siebie nie wciskam, ale waga też już poleciała do góry![]()
Mi powiedzieli ze między 12 a 13 tc i ja mam jakoś idealnie po środkuW którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
oki, to będę szukać gdzieś koło tego terminuMi powiedzieli ze między 12 a 13 tc i ja mam jakoś idealnie po środku![]()
Ale jak dzwoniłam się umówić to pytali o datę OM i wiek ciszy wg USG i sami dostosowywali terminW którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
a to spokoAle jak dzwoniłam się umówić to pytali o datę OM i wiek ciszy wg USG i sami dostosowywali termin![]()
mi jeszcze nie zakładała karty ciąży dopiero po 10tcMi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także takale wmawiam sobie, że to trochę pozostałości w wakacji all i że teraz będzie już wolniej rosnac waga
![]()
Będę się tak pocieszaćMi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także takale wmawiam sobie, że to trochę pozostałości w wakacji all i że teraz będzie już wolniej rosnac waga
![]()