flower_123
Fanka BB :)
ja się co roku szczepie ale w ciąży jakoś mam wątpliwość. Wszystkich w koło zaszczepie i pogadam z lekarzem.A jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się co roku szczepie ale w ciąży jakoś mam wątpliwość. Wszystkich w koło zaszczepie i pogadam z lekarzem.A jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.![]()
8+6, nie wiem czy to wzdęcia czy nie, ale brzuch mam miękki i już lekko się zaokraglaA w którym tygodniu jesteś?
W ogóle wizualnie coś po sobie poznajecie? Że spodnie was bardziej opinają albo coś?![]()
Ja mam za darmo i to chyba jedyne co dobrego wynika z wady stopki synkaOch czyli <35 r.ż usg jest platne...Chwała pakietom od prywatnych ubezpieczycieli, wstępny koszt posiadania dziecka spada znaczącoi mniej użerania z czekaniem w kolejkach.
U mnie 8+4, serducho widziałam i czekam na przyszły czwartek - będzie równo 10 tyg i jak lekarka potwierdzi że jest ok, to z radością ujawnię się przyjaciółce
U mnie +1kg na wadze i choć w jeansy wchodzę, to nie jest mi jakoś super wygodnieAle ostatnie 2 tyg to obżarstwo, obstawiam że to tluszczyk
Przy pustym zoladku mnie mdli więc jem na potęgę, muszę się opanować haha
![]()
Ja mam na początku 13tcW którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
Ja już od jakiegoś czasu noszę leginsy albo jakieś materiałowe spodnie, ewentualnie sukienki. Bo jeansy już mnie cisną. Brzuch mam jakbym miała taki wzdęty.A w którym tygodniu jesteś?
W ogóle wizualnie coś po sobie poznajecie? Że spodnie was bardziej opinają albo coś?![]()