K
kerry1
Gość
mm81 ja mam coś takiego: PHILIPS-podgrzewacz 3w1 Wys. 0zł OKAZJA! (385389861) - Aukcje internetowe Allegro
kupiony jeszcze jak urodził się starszy Kubuś czyli półtora roku temu. Spisał się super, najczęściej używałam wyparzacza ale przydał się też podgrzewacz i gotowanie na parze, akurat porcja dla paromiesięcznego brzdąca. Ostatnio przeleżał w szafce a teraz znów go wyjmę. Ogólnie uważam, że philips to dobra firma dla podgrzewaczy.
kupiony jeszcze jak urodził się starszy Kubuś czyli półtora roku temu. Spisał się super, najczęściej używałam wyparzacza ale przydał się też podgrzewacz i gotowanie na parze, akurat porcja dla paromiesięcznego brzdąca. Ostatnio przeleżał w szafce a teraz znów go wyjmę. Ogólnie uważam, że philips to dobra firma dla podgrzewaczy.
jeżeli dojdę do wniosku, że mi to przeszkadza (przy seksie) to będzie trzeba zrobić plastykę. Jakoś mi się smutno zrobiło z tego powodu. Aha no i generalnie mam jeszcze "mocno bliznowato" więc na razie chyba nie wypróbuję czy mi przeszkadza czy nie.
, jeżeli chodzi o chrzciny my będziemy chrzcić wtedy, gdy będziemy brać ślub kościelny...już kiedyś o tym pisałam, że takie było nasze założenie zanim jeszcze w ciążę zaszłam, od zawsze chcieliśmy brać ślub cywilny, a kościelny wraz z chrzcinami
, taniej i za jednym zamachem ;-):-), więc ślub i chrzciny prawdopodobnie będą w grudniu, oczywiście najpierw musimy zrobić berzmowanie, bo oboje nie mamy 
. Ja też wypoczęłam u rodziców ale nie chciałabym mieszkać na stałe razem z rodzicami czy teściami.