• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Aurelia będzie dobrze! Musi być! Poza tym wynik masz ok. Po kiego grzyba tak cię zestresowali?!?!
Kamilka też mam wizytę 5 grudnia, a poprzednia była ok 20 października, więc się naczekam.
Anulaaa miodek jest super! Mój Juleczek od razu skojarzyłby z Kubusiem Puchatkiem, ale twój mąż mógł nie pamiętać. Ja kiedyś w prima aprilis napisałam mężowi na liście wśród innych zakupów "korzeń frezji", cjodził szukał i jeszcze kolegę z pracy zaangażował do poszukiwań.

A zauważyłyście dziewczynki że suwaczek baby-gaga sie zawsze spóźnia, chyba o kilka godzin bo dopiero o 10:00 sie zmienia. takie moje spostrzeżenie;-)

Witam z rana u nas piekne słonko świeci, aż chce się żyć:-)
Pewnie niedługo z małą na spacer brykniemy, tylko ten katar mnie męczy, ale leczony czy nie leczony ma trwać 7 dni tak ? :-D:-D:-D

Miłego dnia babeczki

reklama
Tola odnosnie tego pytania ile siedzę w pracy. Ustawowno od 8:00-16:00 ale dzisiaj sie wybieram na zakupy bo musze pokupowac prezenty dla siostry i taty. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry