reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

hej no moj tez daje malemu mleko kape go i klade spac do lozeczka i wtula sie w podusie i idzie spac:tak::tak::tak::tak:
a jak wczoraj byl padniety to juz jak go kapalam to usnal mi w wannie:-D:-D:-D:-D

a tak poza tym to wychodze ostatnio z domu zeby nie siedziec :sorry2::sorry2::sorry2: maz zawiedziony bo obaiadu nie bylo ehhh

reklama
Witam mamy na wieczornym seansie:-)
Tak czytam co piszecie....myslalam ze na nocnik jest za wczesnie ale moze jednak zaczne sadzac Konradka.Zawsze sucham co inne mamy radza i niektore wykorzystuje.:tak:Kiedy Konradek zacznie juz siadac sam sprobujemy,moze bedzie zadowolony:happy::happy:Tymczasem dzien 3ci a raczej noc.Zobaczymy czy sie obudzi w nocy na jedzonko.Wczoraj obudzil sie godz wczesniej o 24ej:eek:
Kamilka87 moj chlopak mieszka kolo Kielc:-)pozdrawiam;-);-);-)

mm & basiek Wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech :-)

kwiateczek niedawno dolaczyła do forum napisz nam coś więcej o sobie i swoim synku :tak:

No a Mikuś od momentu gdy usnął przed 20 zaliczył już 2 pobudki, w tym jedno karmienie. Ja próbuję pracować, ale mi się raz jeden a raz drugi budzi - szaleństwo!
Maks dziś zasnął w samochodzie w drodze z zakupów, musiałam go tachać na piętro, rozbierać w łóżku, nie obudził się nawet mimo tego, że w tym czasie Miki w foteliku samochodowym wniesiony do domu darł się w niebogłosy (oczywiście po południu byłam sama). No a teraz się Maksio budzi i nie chce spać... echhh!

Przed 23 a moj dopiero usnal dzis prawie nic nie chcial jesc. Ciekawe do ktorej pospi?? Moze jutro lepiej bedzie jadl dzis caly dzien tylko pieluche tarmosil i zauwazylam ze zaczyna juz siadac tylko troszke sie gibie i oczywiscie robi bahhh:-)

hej!

Ola, nieomal sie posikalam, czytajac o poscieli welnianej :-D dzieki za ten post, bo juz mi smiechu brakowalo ;-)
u nas takiego problemu nie stwierdzam :-D

my nadal borykamy sie z nocnym budzeniem sie co chwile, ale niestety jest coraz gorzej. co z tymi moimi chlopakami jest??? tak samo robil Filip, pobudki coraz czesciej. juz mi sil brak powoli, a nerwow zabraklo juz dawno. spie z malym niby, ale i tak sie budze niewyspana i 'pognieciona' - bo co pol godziny nad nim skacze, w jedna strone i w druga.. spie wygieta.. no mam juz dosc :-(
szczegolnie zle jest ostatnio, nie wiem, czy nie ma to zwiazku z jedzeniem sloikow - TAK, MOJ MASIO ZACZAL JESC SLOICZKI!!!!! POCHLANIA Z LYZECZKI WSZYSTKO!!! - oczywiscie procz mleka modyfikowanego :dry:
czy wasze dzieci tez jakos zareagowaly na zmiane jedzonka? moj ma kupe normalna, tylko bardziej pomaranczowa po marchewce, i zadnych wysypek nie ma.. tylko ten niepokoj jakis :-(

poradzcie cos, bo juz mam dosc, Masio nawet godzine sam nie pospi :-(

Witam z rana Maly spi na balkonie od 6 wariowal juz o 4 jadl a tak to sie rozkopuje i sie drze za chwile przez sen ja wstaje przykryje go i jest ok i tak kilka razy :wściekła/y:Wy dziewczyny ktore macie tarasy balkony i podworka tez wam sie nie chce lazic po osiedlach ? Ja nad morze to z mezem tylko przed nasza przeprwoadzka z dwa tygodnie zgwalcili dziewczyne jakies 500m od naszego domu moze kilometr

aenye ciezko powiedziec kazde dziecko inne... moga byc zeby, moze byc dieta a moze on poprostu tak ma ;-)czego nie zycze meza kuzynka ma babaska z czerwca on a darek to zero porownania jest strasznie nie spokojny jak sie jej pytam ile on jej spi to ona ze ma wrazenie ze on wogole w nocy nie spi bo co rusz sie wierci kreci steka chce jesc za chwile znowu nie chce albo sie drze i nie wiadomo co jest.... nie ktorzy mowia ze dziecko bez powodu nie placze niby tak ale nie ktore dzieci to przebijaja wszystkie teorie... hehe nie chodzi mi O twojego bablla tak mi sie jakos przypomnialo maze to zebole :tak:

Ola K no to sobie popracowalas w spokoju i o ktorej Maks zanol ?
cosmolady moj poszedl przed 6 ale u niego to nroma wstal o 6 :wściekła/y:chyba probowalam wszystkiego nawet tak zeby spal od 16 do 17 zeby wytrzymal puzniej do 19;30, 20, to on wstal o 4 :baffled:i niechcial spac

Normalnie cuda z tymi dzieciaczkami

Dzień doberek;-) OlaK wiem o czym mówisz, nas też bombardują telefonami z zaproszeniem na pokaz pościeli wełnianej. Zdarza się że i 2 razy w miesiącu. Próbuję być grzeczna w rozmowie przez telefon, ale mam już serdecznie dość tych nalotów.:angry:
..aenye jak ja Ci zazdroszczę, że Twój Masio zaczął wcinać w końcu inne jedzonko. U nas jest z tym bieda, Michaś nie toleruje nic prócz tartego jabłuszka. No jeszcze na spacerku od biedy wypije mleczko z butelki, ale na tym koniec... tylko pierś :-(. Od samego urodzenia Mały mój budzi się co 2 godziny i też już chodzę na rzęsach. A dzisiaj to już wybitnie jestem padnięta, bo Oliwkę całą noc męczyły wymioty i 5 zmian pościeli poszło... i na domiar tego wczoraj uciekł nam nasz kochany piesek. Oj ile ja łez wylałam, to moje :-:)-:)-(Chyba zacznę wierzyć w pechowe trzynastki.

Ostatnia edycja:
reklama
Niesia oj szkoda pieska naprawde moze sie znajdzie ? w duzej miejscowosci mieszkasz ? jeju co dwie godziny jak karmilam tez tak mialam ale teraz to bym nie dala rady chyba chociaz ja chcialam karmic do 6mc ale wyszlo jak wyszlo niestety

Do góry