reklama

Majóweczki 2008

szkoda ze mam tak daleko do oszoloma. ale w karfurze jest po 35zl bebilon.

mam pytanie. robie beacie niespodzianke i zamieniam naszego xlandera w spacerowke ale do jasnej anielki nie potrafie od gondoli odczepic tych plastikow ktore mocuja go na ramie. chyba ze jestem ograniczony :D moze ktoras wie - pilnie potrzebuje

pozdrawiam

reklama
Witaj Kinna
Ja mam bardzo spokojne dziecko ale dzis to chetnie oddalabym je ;-) Marudzi od poludnia i juz padam ze zmeczenia :baffled: Na szczescie moja maruda przed chwila zasnela :-)

Iwonka ja nigdy nawet nie slyszalam o takiej dodatkowej szybie.

Witaj Kinna ja tez mam takiego szkraba.jest o 3 dni mlodszy ale tak samo narwany.Nie usiedzi ani chwilki w jednym miejscu.szybko go nudza zabawki.jest teraz bardziej marudy bo zabkujemoze pozniej beda grzeczniejsi:-):-)
Szopek ja tez bym zrobila taki krzyk:angry::angry:

Kinia witaj ;-)

Iwonka jestem w szoku nie spotkalam sie z czyms takim rowniez i ja :dry:

mm81 moja maruda tez spi pewnie juz do rana ale po szczepionce nie mialam sumienia go przetrzymywac ... i niestety tez mam czasami go podrzucic mamie i sobie isc polazic gdzies ale za chwile tesknie i juz lece do niego tak samo jest ze szkola zamiast korzystac i gdzies sie urwac na wagary i isc z kol to ja po szkole szybciutko do mojego skarba hehe :-)

anusiasac nie mam pojecia ja zawsze staram sie kupowac rzeczy praktyczne mojemu M nie cos co palnie i lezy :tak:

w auchanie bylam pare razy .. w tym w gdansku przy obwodnicy ... i nie ktore rzczy tam wydawaly mi sie duzo drozsze ale to chyba normalne ze cos tansze cos drozsze

napisy więcej o sobie, daj się poznać bliżej
właśnie "udusiłam" Stworka-potworka. Mogę się napić zielonej herbatki i zjeść kawałek piernika do którego mam słabość :-)
Powinnam poprasować i przygotować kolację, ale mi się po prostu nie chce. Jak wróci z pracy mój Nibymąż to zagonię go do pilnowania Małej i coś wtedy upichcę.
Krótko o mnie: nałogowo kupuję książki i płyty, słucham rocka, uwielbiam komiksy z Garfieldem, przed ciążą dużo podróżowałam (myślałam nawet że będę żeńską wersją Toniego Halika). To chyba tyle :-D

Jak czytam wasze posty to mam wrażenie, że nareszcie jestem w domu:tak:
Kwiateczek myślisz, że to marudzenie to od ząbków?
Macałam dziąsełka Szkrabuszona i nic na razie nie wyczułam.
Co prawda taka rozwrzeszczana jest od miesiąca. Wcześniej ślicznie i spokojnie gaworzyła. Może faktycznie ząbki idą:confused:

udalo mi sie rozwiazac moj problem. rozwiazanie bylo mega proste ;) wpadlem na to dopiero po 2 godzinach. Co lepsze nie wiedzialem ze moja gondola ma jeszcze jedna funkcje :D szkoda ze sie dowiedzialem przy jej skladaniu <lol>

pozdrawiam

reklama
Szwarou jaki macie model xlandera. Musze za miesiąc lub dwa wymienić wózek. Mam 3funjcyjnego Boldera, ale mojej córce nie pasuje spacerówka. Głośno protestuje jak ją wkładam do niej :-)
Szukam teraz czegoś niezbyt ciężkiego, ale nie parasolki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry