reklama

Majóweczki 2008

Widzę ze część mam ma już spokój całą noc :szok:
Czy te mamy juz dokarmiają??
Bo my ciągle jesteśmy wyłącznie na piersi (już niedługo) i karmimy sie po kąpieli ok 23, a potem mała budzi się o 6 a nieraz o 4 bo jest strasznie głodna :baffled:
Mnie to co prawda nie wadzi, no ale jak czytam ile Wy macie spokoju wieczorami, to trochę zazdroszczę...

reklama
Kathy no wiem cos o tym,jak sie nie jest na bierzaca z postami to potem ciazko pisac.Ja nie nadazam za jednym watkiem zamknietym zreszta na mamach siedzacych i chyba nie bede tam pisac bo dziewczyny gnaja jak szalone! Tam to jest dopiero tempo.Zreszta zawsze takie bylo ;-) Mialas napisac cos jak wam minal weekend...;-)

Witam napisze ,napisze ale jak wróce ze spaceru.Tak wpadłam powiedziec dzieńdobry:-)

Hej, ja z małą znou na kolanach piszę więc może być sporo literówek:tak:
Bossssszzzz, dziewczyny jak wy dużo teraz piszecie. Nadrobiłam zaległości ale zamknnięty jeszcze mi został a tam to też produkcja wre:tak:

Iwonka
- nie mam pojęcia co to ta dodatkowa szyba. Czy dzięki niej ma być cieplej?

Kangurka
no tak późno to my nie kapiemy. No ale jaky mój mąż z pracy wracał tak pó.xno to też pewnie bym kąpiel o tej godzinie urządzała:tak:
Szwarou - gdzie takich facetów się znajduje??? ja na mojego zbytnio nie narzekam ale sporo mógłby sie od Ciebie nauczyć:tak:

Jade - uśmiałam sę. Mój też często na kibelek lata:tak:

Ja w końcu wyspana. Mąż na tę noc wylądował w drugim pokoju bo chrapał niemiłosiernie a ja po imprezie wczoraj jeszcze nie odespaŁAM. Dzisiaj już mogę latać nawet bez kawuni. Z nowości to w tamtym tygodniu kupiliśmy krzesełko do karmienia dla Zuzi. Przepłaciliśmy ok130 zł i jestem wściekła:wściekła/y: Wiedziałam że w tym sklepie jest drożej ale nie wiedziałam że aż tak:szok:

Spadam szykować nas na spacer. Zajrzę później:tak:

Witam. U mnie slonko piekne ale zimno ze szok.
Tak ta dodatkowa szyba(foila) ma na celu nie wpuszczanie zimna do mieszkania przez szybe,chroni tez okna przed parowaniem,latwe w montażu.Jutro pojedziemy zobaczyc do sklepu to cudo.

kobietki poradźcie co mogę dać Majce na kaszel i katar bo coś zaczyna ją od rana męczyć a jeszcze wolałabym uniknąć wizyty w przychodni pełnej chorych dzieci chyba że ją do jutra zacznie bardziej męczyć :dry:

witam
ja nie mam dziś siły na spacer. wiem, że powinnam, bo to mogą być ostatnie tak piękne dni... po dzisiejszej nocy marzę tylko, żeby położyć małą spać i się kimnąć. Całą noc przejęczała. Bobodent jej niewiele pomógł :-(

Witajcie dziewczyny!
Dziś ważny dzień, idziemy do ortopedy:szok::sorry2: troszkę się boję co powie, czy jest już lepiej z biodrami.
A tak pozatym to rano było oficjalne pożegnanie z cycusiem:sorry2:troszkę mi smutno, ale postaram się zrekompenspwać mój smutek wieczornym piwkiem:-D.
Lecę, nie piszcie zbyt dużo ;-)

reklama
kobietki poradźcie co mogę dać Majce na kaszel i katar bo coś zaczyna ją od rana męczyć a jeszcze wolałabym uniknąć wizyty w przychodni pełnej chorych dzieci chyba że ją do jutra zacznie bardziej męczyć :dry:
jak Zosia cosik złapała to mama kazała mi nasmarować ją amolem po pleckach i wyklepać od pupki do szyjki. najlepiej zrobić to na noc po umyciu.
na katar robiłam infalacje. oczywiscie słabsza niż dla dorosłego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry