reklama

Majóweczki 2008

Iwonka2006 witaj w klubie. Mi za 4 miesiące 30sta stuknie.:cool2:
Szwarou ja dziś małej niechcący kuku zrobiłam: jak smarowałam jej dziąsełka bobodentem, to uraziłam jej górne dziąsło. Oj płaczu było na półgodziny, a jak największy ból minął to chlipała i tulił się do mnie. Jesteś śwoietnym tatą. Jak ja zostawiłam na chwilkę moją córkę z NM (czyli niby mężem:-)), to sturlała mu się z kanapy. Ile ja się strachu najadłam...:wściekła/y:

reklama
Szwarou jestem pełna podziwu że tak się angażujesz.
Mój mąż 4 razy zmienił pieluchę (tylko siusiu) i raz wykąpał małą.:dry: Wraca o 19:00 a wtedy już kąpię małą i nie widzi taty, tylko na weekendy. Tak musze sobie dawać sama radę zresztą pewnie jak większość z nas. Takiego męża ze świecą szukać

Mój też raz wykąpał Igę i od czasu do czasu zmieni pieluchę. Nawet jak jest w domu, to chwilkę ponosi, pobawi się i zaraz oddaje, bo np. musi iść na grubszą sprawę do klopa albo musi się zdrzemnąć :dry:

Matko. To ja nie mam tak źle. Zdarza mu się rano nakarmić, żebym sobie pospała. Czasem w nocy wstaje do Niuni, a i kiedyś jak rozbudziła się o 5 i chciała się bawić to zabrał do drugiego pokoju. :-)
Uciekam. Szkrabon śpi, a ja mogę zająć się sobą.
Miłej nocy

Szwarou podziwiam Cie

Moj maz zostaje czesto z Ania.Nakarmi ja, przebierze.Chociaz ostatnio jak ich zostawilam to wracam do domu a tu dziecko lezy w lozeczku, na sobie miala tylko bodziaka i bluzeczke ubrana tylem na przod :confused: Spiochow czy spodni i skarpetek jej nie zalozyl tylko owinal ja kocem :baffled::baffled::szok:

Moj zajmuje sie Ania rano w weekendy.Ostatnio trafila mu sie wielka kupa i mowie mu przynies wode z plynem. Mam tak fajna miske dwukomorowa do jednej czesci nalewam wode a do drugiej wrzucam zuzytem pampki.Ale on byl tak zaspany, ze nie kontaktowal i przyniosl wode.. w misce do prania ubran :confused::confused::szok:Przynajmniej Ania byla szczesliwa bo lubi kapiel :-D:-D

Jej ale się rozpisalyście

Witam nowe mamy, Kinia ja też niedlugo 30 stka

mm81 - kurcze podziwiam męża, mój ucieka jak jest kupa bo robi mu sie niedobrze:tak: i tyle nie zmusisz. raz tylko zmienil jak bylam chora a i kąpal raz. no obiecal że jutro wykąpie - zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry