Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A dzis jak u was szaro buro i do d....

Mały aby mi nie przeszkadzac poszedł do łazienki się bawić a ja dalej śpiąca -chyba też ta pigoda tak działa
na mnie!Witam się pierwsza.U nasz szaro buro i ponuro. Brrr aż nie chcę mysleć o spacerku. Zastanawiam się czy jak taki wiatr wieje to brać małą na dwór. Nie chcę żeby się przeziębiła. Zobaczę może do 10 cos się pogoda wyklaruje.
Wczoraj oczywiście cięzko było zasnąć bo mąż chrapał niemiłosiernie. On chyba też się nie za bardzo wyspał bo ciągle go łokciem trącałam albo nosa zatykałam![]()
![]()
To niech nie chrapie hehe;-)Aha Dotkass przerazisz się jak wejdziesz na zamknięty. Tam dziewczyny naprodukowały tyle że wczoraj cały wieczór nadrabiałam![]()
Hej Majóweczki, wpadłam na moment, jakoś mi dziś słabo idzie praca, pewnie dlatego, że jestem niewyspana.
W niedzielę w Tesco kupiłam Mikiemu trochę rzeczy Cherokee - nie znałam ich wcześniej, a wydają się bardzo porządne - np. 3 pajace do spania za 34zł, 7 par body z krótkim rękawem za 20zł. Po upraniu i wysuszeniu w suszarce wszystko ok, milutka bawełna, ładne wykonanie. Chyba będę kupować, podoba mi się cena (ale pewnie szyją je biedne małe dzieci w Chinach).

Korzytaj z możliwości spania bo w nocy możesz mieć chrapańsko tak jak ja. 

ale ma mnóstwo pięknych ciuszków, które będą spokojnie dla Mikiego.
A wypróbuj jeszcze "za mamę......., za tatę....itd" mała tak się cieszy z każdą łyżką i jemy za zdrowie całej rodzinyNormalnie jabłuszka nie papu, ale jak mama śpiewa "jadą misie" to wtedy jakoś wchodzi, nawet nie wiadomo kiedy :-)

A jak jeszcze przeciągam te słowa to już wogóle.A wypróbuj jeszcze "za mamę......., za tatę....itd" mała tak się cieszy z każdą łyżką i jemy za zdrowie całej rodzinyA jak jeszcze przeciągam te słowa to już wogóle.
).