reklama

Majóweczki 2008

Hej,

Ja dziś wybralam się do miasta, musialam wyjść bo ile można siedzieć w domu.
Kupilam mężowi piżamkę z napisem tata nr 1 a on nie chce i tak jej:-( a później marudzi że mu zimno.

ja też lubię oglądać brzydulę

wiecie foteliki jednak lepiej kupić nowe bo nigdy nie wiadomo

a i kupilam niekapka z aventu i nic maly nie chce pić, może za wcześnie

pozdrawiam

reklama
W imieniu Szymonka bardzo dziękuję za życzenia i przyłączam się do życzonek dla półroczniaków

To niesamowite, jak ten czas leci...
Wczoraj rozmawialiśmy z mężem, że już nie pamietamy czasów, kiedy małego z nami nie było...

Jeżeli chodzi o ciuszki, to nie "testowałam" cheroke, ale uwielbiam H&M i C&A, jeżeli chodzi o H&M moja siostra i jej mężuś mają karty zniżkowe 25% (siostra pracowała, szwagier pracuje nadal), więc zawsze do H&M wybieram się z nią, by troszkę "wykorzystać", a jeżeli chodzi o C&A to ceny często są obniżane, więc też drogo nie wychodzi :tak:

Dziękuję w imieniu Amelki za życzonka, i również składamy Wszystkiego Najlepszego dla sześciomiesięczniaków ;-)

Moja lezy z gola dupka w lozeczku bo juz usypiala a jak ja rozebralam to sie rozbudzila,mam nadzieje ze do 19ej wytrzyma.
A ja ogladam brzudule ;-)

:-D:-D:-D moja miała to samo, od 18 marudziła, a nie chciałam jej kłaść i kąpać wcześniej, więc chwilę ponosiłam, a o 18:30 położyłam z gołą dupcią i od razu się rozbudziła :tak:

Dziś "wykorzystałam" moją Mamcię (siedzi na zwolnieniu), by posiedziała z Ami i pomalowałam ściany u niej w pokoiku, jeszcze z raz trzeba będzie przeciągnąć, potem jakieś szabloniki, pułeczki, mebelki i gotowe będzie...jutro z Mamą mamy jechać do IKEA może coś wymyślę :tak:

Dziewczyny jak mi dobrze, popijam piwko, wziełam kilka łyczków i już szumi mi w głowie.:-D:-p
Już prawie 2 doby nie karmię, jak narazie mleczko się nie zbiera. Chyba udało się zniwelować pokarm, a taka była ze mnie krowa dojna:-D:-D, nie wyobrażałam sobie że pozbędę się w jakiś sposób mleka:happy2:

ja też dziękuję za życzenia w imieniu Michałka i wszystkiego najlepszego dla Amelki, Szymonka i Tymcia.
Jak przeczytałam, że Wasze maluszki już uczą się korzystać z niekapków, to poleciałam kupić dzióbki do naszego kubeczka z Aventu po Oliwce. Michałkowi strasznie się ten wynalazek spodobał, mimo że jeszcze nie wychodzi mu picie, ale za to może sobie pogryźć i pomasować dziąsełka do woli.:-)

Ostatnia edycja:
niesia dziękujemy :-)

Ha-NN-aH pamiętam ten szum, jak pierwszy raz się napiłam piwka, po odstawieniu Ami, a pierwsze wypiłam po roku, rok abstynencji robi swoje się okazuje :-D:-D:-D, a Ty podejrzewam trochę dłużej, więc wyobrażam sobie jaki masz "samolocik" :-D:-D:-D

Ha-NN-aH pamiętam ten szum, jak pierwszy raz się napiłam piwka, po odstawieniu Ami, a pierwsze wypiłam po roku, rok abstynencji robi swoje się okazuje :-D:-D:-D, a Ty podejrzewam trochę dłużej, więc wyobrażam sobie jaki masz "samolocik" :-D:-D:-D
Prawie 1,5 roku, ostatnie piwo wypiłam na urlopie w Bułgarii.:-)
Ale od razu naszła mnie ochota na małe co nie co z mężem, ale zaraz mecz więc mogę pomarzyć:sorry2:

hej. Cały dzien bawiłam sie z dziećmi, tyeraz dopiero mam chwilke dla siebie. My po lekarzu, dzieciaski mają zawalone gardło, dostali te same leki tylko w innych dawkach. Dobrze, że obyło sie bez antybiotyku.

Ja tez oglądam Brzydule i Kooocham Cherokee. Nie lubię za to C&A chociaż jak mój ojciec mieszkał w niemczech to pokupował fajne ciuszki Majce, znowu te co ja kupowałam w PL szczególnie body) to takie flakowate się po praniu zrobiły.
Uiwlebiam tez Topolino i ubolewam, że nie ma tego w PL, H&M, Next tez często kupuje bo dobre gatunkowo chociaz drogie.

Lecę poczytac na zamkniety i spadam spać.
Buziam wszystkie

reklama
kwiateczek ja dopiero teraz zalwazylam ze mieszkasz niedaleko mnie,mam na mysli anglie :)

dziewczyny wybaczcie ze ostatnio malo sie udzielam ale mam duze problemy....opowiem na zamknietym jak znajde chwilke czasu buziole

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry