kwiateczek znam ten ból. moja babcia zrobiła specjalnie soczki malinowe dla niej i nic.
dziubasek my kupiliśmy używany foteli maxi cosi priori xp. mieliśmy szczęście bo jest w rewelacyjnym stanie. najpierw poszłam do sklepu i obekrzałam wszystkie modele + demonstracja jak je zamontować w samochodzie, a potem hop na allegro :-)
jesteśmy do przodu o jakies 600zł.
muszę się pochwalić: robimy postępy. zszamała dziś warzywka z królikiem. w 5 minut opróżniła małą porcyjkę. wybracowała metodę jedzenia. wkładam jej łyżeczkę do buzi, a ona "slup" i wciąga zawartość. no i bardzo niepewnie stanęła na czworakach.

[/quo
Ja też chce małej kupić z maxi cosi -teraz ma dla maluszków no i bede kusiała nowy-jakoś bezpieczniej.Ale tanie one nie sa -prawie jak dobra spacerówka -no ale mała pojeździ conajmniej 4 lata także sie wydatek rozłoży .Ja z Olim miałam z ramatti i teraz nie ma co z niego zbierac a tapicerka aż wyblakła z niebieskiej na biała
Sorki,że na tym wątku upssssssss
Kathy, ja też uwielbiam HM i mam b. dużo ich ciuchów po Maksiu dla Mikołaja, a one nadal wyglądają jak nowe.
Tu też nie ma HM albo jeździmy czasem do Poznania albo na ogół robię zakupy jak jesteśmy w Wawie (no albo tam w ogóle mieszkamy hihi). Ostatnio byłam na HM-owych zakupach dla Maksa, wydałam wprawdzie 600zł

ale ma mnóstwo pięknych ciuszków, które będą spokojnie dla Mikiego.
No to masz fajnie a po Olciu mała raczej nie włoży a tobie akurat jeden po drugim bedzie miał i one naprawde po wielu praniach sa jak nowe
Żałuje ,że nie ma tego sklepu na miejscu:-(Ale teraz w Koszalinie otwieraja mega wielką galerie Forum Koszalin i tak ma być też C&A -też sa dobre ciuchy mam kilka i to używanych a są jak nowe
;-)
I juz koniec dnia jak się ciemno robi to tak już jakby noc zapadła dla mnie i sie spać idzie
Dobrze,że obiadku nie musiałam robić (mam wczorajsza zupkę)Bo leń dzis we mnie wstapił .FaNIE MACIE,ŻE WASZE MALEŃSTWA JUZ RACZKUJA a moja czasami brzuch podnosi jakby do tego sie przymierzała .I czasem do tyłu pełza