reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny u mnie tak ladnie za oknem...

esli o mnie chodzi to ja tez jestem za szkola rodzenia ale dopiero w 6 lub 7 miesiacu ciazy wczesniej sie nie oplaca

jesli chodzi o kawe to ja jedna dziennie pije i tez zucilam papieroski jak sie doweidzialam ze jestem w ciazy.. ale raczej juz bym nie wrocila do tego nalogu

a mozliwe tez ze ja rowniez bede miala cc przez moja duza infekcje i jesli tego nie zdolam wyleczyc do porodu to czeka mnie cc

reklama
Wiktoria
jak na złość ciągnie mnie do Pepsi i bardzo czesto o tym słysze że ciężarnym chce się pić te świństwa. :-) ja czasmi sobie łykne, ale sporadycznie.

ja chodziłam do szkoły rodzenia od 27tygodnia ciązy super sprawa ;-) bardzo dużo sie nauczyłam no i zawarłam przyjaźnie z parami, które chodziły ze mna na szkółkę mamy teraz dzieciaczki w tym samym wieku ;-)

u nas w szpitalu szkoła rodzenia była bezpłatna wystarczyła karta ciąży ;-)
polecam szkółke bardzo gorąco, mam nadzieje ze teraz tez czas mi na to pozwoli i bede tam pomykac...

Wiktoria, szkoła rodzenia to koszt 450 - 500 zł. Co do napoi gazowanych to rzadko, czasem mam ochotę na pepsi to wezmę łyk ale raczej się wystrzegam

Wiktoria nie nie obowiazkowe jest to badanie,lekarz mi je za sugerowal lecz nie nakazal...obok morfologi to i zrobilam badanie ktore sie nazywa AFP. Wiem ze sa i darmowe szkoly rodzenia ale nie wiem jak w [poszczegolnych miastach.A tak srednio chyba kosztuje kolo 400zl.
Ja ogolnie wogole nie pije gazowanych napojow.Czasami cole bo jest non stop u nas w domu bo moj R pije ja litrami doslownie....Napewno w czasei karmienia piersia o ile bedziemy karmic to nie pije sie gazowanych....Dla kazdego jest nie zdrowe picie gazowanego.

oooo jesli chodzi o gazowane to ja sobie ie odmawiam dlatego ze nie mialam problemow z mdlosciami i wymiotami to moglam jesc i pic co mi sie zachccialo a jesli chodzi o pepsi lub caca cole to od czasu do czasu sie napije bo np bardzo mi sie chce.... ale rzadko z przymusu:blink::no:

Wygoncie mnie z domu bo ja nadal nie ubrana i w pizamie siedze przed kompem....Czekalam jak mi wlosy wyschna i zaraz zamierzam wyjsc na dwor...

reklama
Iwonka- trzeba sie zmotywowac ja tez bym wyszla bo jest ladnie ale nie mam gdzie nie mam z kim a w dodatku musze sie uczyc bo mam zaliczenie za tydzien w piatek i referat do oddania i mam troche zaleglosci do nadrobienia....:eek:

Do góry