• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny u mnie tak ladnie za oknem...

esli o mnie chodzi to ja tez jestem za szkola rodzenia ale dopiero w 6 lub 7 miesiacu ciazy wczesniej sie nie oplaca

jesli chodzi o kawe to ja jedna dziennie pije i tez zucilam papieroski jak sie doweidzialam ze jestem w ciazy.. ale raczej juz bym nie wrocila do tego nalogu

a mozliwe tez ze ja rowniez bede miala cc przez moja duza infekcje i jesli tego nie zdolam wyleczyc do porodu to czeka mnie cc

reklama
Wiktoria
jak na złość ciągnie mnie do Pepsi i bardzo czesto o tym słysze że ciężarnym chce się pić te świństwa. :-) ja czasmi sobie łykne, ale sporadycznie.

ja chodziłam do szkoły rodzenia od 27tygodnia ciązy super sprawa ;-) bardzo dużo sie nauczyłam no i zawarłam przyjaźnie z parami, które chodziły ze mna na szkółkę mamy teraz dzieciaczki w tym samym wieku ;-)

u nas w szpitalu szkoła rodzenia była bezpłatna wystarczyła karta ciąży ;-)
polecam szkółke bardzo gorąco, mam nadzieje ze teraz tez czas mi na to pozwoli i bede tam pomykac...

Wiktoria nie nie obowiazkowe jest to badanie,lekarz mi je za sugerowal lecz nie nakazal...obok morfologi to i zrobilam badanie ktore sie nazywa AFP. Wiem ze sa i darmowe szkoly rodzenia ale nie wiem jak w [poszczegolnych miastach.A tak srednio chyba kosztuje kolo 400zl.
Ja ogolnie wogole nie pije gazowanych napojow.Czasami cole bo jest non stop u nas w domu bo moj R pije ja litrami doslownie....Napewno w czasei karmienia piersia o ile bedziemy karmic to nie pije sie gazowanych....Dla kazdego jest nie zdrowe picie gazowanego.

oooo jesli chodzi o gazowane to ja sobie ie odmawiam dlatego ze nie mialam problemow z mdlosciami i wymiotami to moglam jesc i pic co mi sie zachccialo a jesli chodzi o pepsi lub caca cole to od czasu do czasu sie napije bo np bardzo mi sie chce.... ale rzadko z przymusu:blink::no:

reklama
Iwonka- trzeba sie zmotywowac ja tez bym wyszla bo jest ladnie ale nie mam gdzie nie mam z kim a w dodatku musze sie uczyc bo mam zaliczenie za tydzien w piatek i referat do oddania i mam troche zaleglosci do nadrobienia....:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry