reklama

Majóweczki 2008

reklama
Nesia WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO DLA SYNKA:-):-):-):-):-)
Iwonka ja juz mam CYFRE:-)jestem zadowolona przede wszystkim z kanalu MINI MINI:-)Konradek uwielbia rano ogladac a w przerwie jest taka zolta rybka i jak ja widzi to sie az wyrywa tak sie cieszy:-)G jest ciekawy tej telewizji az tam dzwonil i powiedzieli mu bardzo malo 219zl za wszystko ale pakiet podstawowy taka telewizje to ja mam z siatki za darmo:-tak: a tutaj to cyfra:-)

Wszystkiego najlepszego dla Michałka.

Trzymam kciuki za Mikołaja.

Ola ma rację z tymi pneumokokami. Kiedyś był ten temat w tej telewizji śniadaniowej na TVN'ie ( pojęcia nie mam jak to się nazywa taka jakby kawa czy herbata). Wiec mam nadzieje, ze Mikołaj się nie namęczy chorobą.

Jeśli chodzi o choinkę to mamy mamy taka "czym chata bogata".
Podobają mi się ascetyczne choinki ale na własnej mam bombki z mojego dzieciństwa: stare grzybki muchomorki, łabędzie i inne . Rodzice dali mi na moją pierwszą własną choinkę. Kilka zabytków potłukł mój pies
z ADHD ( suka Halszka) przewracając dwa lata temu kilkakrotnie choinkę. Mam też pierwsza własna doroslą bombkę- wygrana w loterii piwa Perła. Czerwona z zielonym logo Perły ,zdaniem moich znajomych jakby robiona dla mnie na zamówienie;-). Ogólnie jednak przewaga jest słomianych ozdób które uwielbiam :-)

Kwiateczek mini mini jest super i Cebebees tez :-) ale na tej na karte jest tylko Disney a programy dla najmlodszych przedszkolakow sa tylko rano.

Ja teraz dopiero usiadlam,ogarnelam dzieci,zlew i zabawki ,zrobilam sobie drinka z Martini i zasiadlam na bb .Zapraszam na jednego ;-)
475e704d3a8b9_440.jpg

No tak, kochane, ale jednak bez powodu by nie dali Aurelii skierowania do szpitala, prawda?
Bo jak u Maksia stwierdzono pneumokoki, to lekarka właściwie to zlekceważyła, bo jemu prawie nic nie dolegało.
Czyli u malutkiego Aurelii musiało coś się dziać.... jejku, niechby dała znać!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry