reklama

Majóweczki 2008

reklama
A mi swojaczek się skończył, a korkociągiem nie umiem otwierać :zawstydzona/y:. Hmmm mam jeszcze johnny walker, ale bez pepsi nie tknę tego. A w łóżku sama dzisiaj, więc zimno będzie;-):-D

Cosmolady Wszystkiego najlepszego dla Mai z okazji drugich urodzinek :-)
fodselsdag20%5CCAK6CDGN.gif

Keyko, ja też sama tzn, bez męża, aż do niedzieli (chyba w niedzielę dopiero pojadę). Ale samotność w łózku mi nie grozi, bo już tam jest niespokojny Miki, a Maks na pewno też przyjdzie. A ja się uraczyłam kieliszkiem białego wina.

Cosmolady, serdeczne ucałowania dla Majeczki!!

Ola mi też ostatnio nie grozi całkowita samotność. Dominika ostatnio sypia niespokojnie i co noc budzi się z płaczem, aż się zanosi i szlocha:-(. I biorę ją do siebie, wtedy się przytula i zasypia i przez resztę nocy trzyma rękę lub nogę na mnie, bo ineczaj się znowu budzi:dry:

Ostatnia edycja:
Keyko, skąd ja to znam , Miki z kolei lubi mnie trzymać łapkami - jak się oddalam to jest ryk. Wystarczy, że wyjdę do łazienki, a on zostaje w łóżku z tatą, to wpada w histerię, musi być mama i koniec. No nic, brykam spać. Do jutra!!

Niesia - spóźnione uścski dla synusia:tak:

Cosmolady - całuski dla Maji:-)

Szopek - ja właśnie w Tesco kupiłam słomiane ozdoby na choinkę. Miałam do wyboru albo szkalne albo słomiane i wybraliśmy z mężem słomiane. Kojarzą mi się ze świętami u babci:tak:

Co do winka to ja ostatnio sobie popijałam co jakiś czas po szklaneczce. A przedwczoraj jak chciałam sobie troszkę wypić to jakieś stare otwarte wino wzięłam i tylko sbobie smak popsułam bo już zepsute było. Na razie to zniechęciłam się do wińska:tak::-)

Wiecie co w Tesco są chusteczki pampers Sensitiv 6 opakowań po 32 zł. Bardzo atrakcyjna cena:tak:

A mi wczoraj mała nie dała za bardzo sprzątać. Może dzisiaj będzie lepiej:tak:

reklama
Witajcie.

Wczoraj mnie nie było cały dzień, bo byliśmy wszyscy w centrum. Ja z Igą musiałyśmy dopingować tatusia na korytarzu podczas obrony. No więc..... obronił się TA DAM!! Na dyplomie będzie miał 3+, ale to już nieważne jak się studiuje 3-letni kierunek przez 7 lat! :-)

Odpaliłam dziś rano komputer i co widzę? Mikołajek w szpitalu :zawstydzona/y: Nie ma nadal żadnych wieści? :-(

Cosmolady, wszystkiego najlepszego dla Maji.

Niesia, najlepsze życzenia dla Michałka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry