reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam i ja...tradycyjnie z pracy...

to dobrze, ze Aurelka leży u mamy na oddziale, ma przynajmniej pewność, że dobrze się zajmą Mikołajkiem...oby szybciutko wrócili do domku...

u mnie za oknem tez szaro i buro, a spać mi się chce strasznie, nawet kawusia nie pomogła, no może gdyby była tak podana, jak u Iwonki :blink: :blink::blink:
u nas nocka dzisiaj minęła bardzo spokojnie Mateuszek przespał ślicznie całą, obudził sie po 6 na mleczko i jak wychodziłam do pracy to jeszcze sobie dalej spał, chyba mądre dziecko z niego, bo wiedział, że mamusi tez musi odespać poprzednią nockę...

Panna Migotka gratulacje dla męża...to teraz jak nic pora na prawko...

Ja tylko kilka słów. Zdiagnozowano u Mikołaja STREPTOKOKUS PNEUMONIE, czyli pneumokoki. Mamy skierowanie do szpitala, zaraz jedziemy. Trzymajcie kciuki, więcej nie piszę bo płaczę.

No mnie tez opis Aurelii zmarteił i to na same sieta biedaczka!!!Dla pocieszenie my zeszłoroczne sieta spedziliśy z Olim w szpitalu ja w ciązy on miał oskrzela chore:-(:-(:-(Tylko przepustke na kolację dostaliśmy:tak:

Oby było dobrze TRZYMAMY KCIUKI ZA MŁAEGO SILNY JEST WYZDROWIEJE :-):-):-)

Pozatym witam ,u mnie leje zdązyłam przyjsc z zabiegów i leje:-(:-(:-(szkoda,że nie śnieg....

Mała mi zaraz wstanie i trzeba coś robić kompletnie nic na obiad ie mam:no::no::no:A rybkę bym zjadła....tymbardziej,że piatek:baffled:
Kurcze małej jeszce nic nie kupiłam a wogóle nie wspomne o A nie mam pojęcia może coś podpowiecie .On żadnych zainteresowań poza praca nie ma i nie wiem sama co mu kupić....:dry::dry::dry::-DCięzki orzech:szok:

Tymbardziej nie lubie tak na ostatnią chwilę.
Któraś pytała o żel na dziąsła?Ja polecam DENTINOX sama uzywałam ,gdy mi ósemki wychodziły heheNawet troszkę znieczula:tak::tak:
Mamie ósemi wychodziły a małej dolne jedyneczki w tym smym czasie hihi-łaczyłyśmy sie w bólu ,bo mnie bolałao strasznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak nigdy...

Oki muszę spadać całuski:-):-):-)

Witam
Biedna Aurelka i jej Mikolajek,oby szybko przeszlo:dry:akurat teraz dopadl go ten wirus ale u babci bedzie mu dobrze i szybko wyzdrowieje:tak:Atmosfera pewnie prawie jak w domu a to pomaga:tak::tak:Bardzo:tak::-)
Panna Migotka gratki jeszcze ode mnie:-)Moze jakas kolacyjka zeby uczcic:-p:-p:-D
U nas nocka jak zwykle:dry:nie wiem juz co zrobic.Ciagle sie wybudza,nie rozumie czemu jak zasnie to nie spi do rana tylko budzi sie co godz czy dwie:dry::baffled:w dzien jest to samo,czas na drzenke a on za pol godz sie budzi i musze go usypiac:baffled:jestem juz taka zmeczona:hmm::hmm:
Wszystkiego dobrego dla Maji:-)

Kwiateczku, pneumokoki to bakterie a nie wirusy ;-) U nas to samo nocami, wybudza się Miki co jakiś czas. Ostatniej nocy szalał i szalał od 1:30 do 3:00 już nie wiedziałam co zrobić, i w końcu odłozyłam go do jego łóżka, gdzie darł się na pełnych obrotach przez jakieś 5 minut (a ja dosłownie leżałam w łóżku z poduszką na głowie). Gdy go zabrałam z łóżeczka z powrotem do siebie, był już tak zmęczony wrzaskiem, że pięknie zasnął i spał do 7:30.
Wredna matka ze mnie, nie ma co ;-);-)

My po spacerze. Śnieg pada więc zmokłam jak kura. No ale musiałam z małą wyjść i zanieść kurtkę do wszycia zamka bo oczywiście musiał mi się przed samymi świętami popsuć.
ładna zima się robi. może w końcu święta będą białe:tak:

Matko jedyna, osiemnaste dziecko, dziękuję bardzo!

A u mnie taka smętna pogoda, siąpi deszczyk i brzydko jest, ja przykuta do komputera, dzieci się bawią z nianią. Nic mi się dziś nie chce.... ale muszę ech!

reklama
U nas też sypie aż miło.

Wszystkiego najlepszego dla 7 miesięczniaków

Tymka
i
Szymonka

oraz dla

Maji
( Mai?)

Tej babie to pewnie już plumkają te dzieci samoistnie, idzie na zakupy a tu sruuu dziecko z między nóg.

Kiedyś o niej czytałam jak urodziła 17.

Ten facet to pewnie fetyszysta babek w ciąży.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry