reklama

Majóweczki 2008

reklama
A u mnie już porządny deszcz pada - fuj!!

Chyba jak się ma osiemnaścioro dzieci to te starsze muszą się zajmować młodszymi.... zresztą chyba przy 5 czy 6 dzieci też tak musi być. Ale nie chciałabym być 18 razy w ciąży, ani nawet 5!

Ona prawie co roku w ciazy,ja bym chyba padla na pysk byc tyle razy w ciazy i jeszcze dalej planuja..... szok.
No pogoda do niczego,zobiadek sie gotuje a Klaudia spi.Czy wasze brzdace tez ssa palucha? Moja ciagle jak spi ,a smoka nie chce.

Wszystkiego najlepszego dla Tymka i Szymonka :-)
927803cup1vl4vt4.gif

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Iwonka ja zaliczam pierwszy serial i chyba dzis ostatni bo nie ma Na Wspólnej ani M jak Miłosc....zaraz brat mi przywiezie jedzonko z Mc Donald'sa, bo był u mnie z dziewczyną a mąż w pracy..
A mała na podłodze raczkuje na kocyku:-)
Wszystkiego naj naj naj dla Tymcia i Szymusia:-)

Ostatnia edycja:
witam sie wieczorkiem:-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA TYMKA I SZYMONKA:-):-)
18 dzieci to przesada,jak im zapewnia przyszlosc:no:Zrobic to nie sztuka:no:On pewnie jakis pastor taki co nic nie uzywa a zona na okroglo w ciazy.Po 18 tym to nie dziwie sie ze to lubi,pewnie jej wszystko jedno:baffled:Dzieci same sie wychowuja.Jedno bawi drugie,taka niania za darmo:-)do tego wszystko pewnie juz w domu zrobia:tak:
A ja powoli malego bede szykowac do spania,mojego jedynego synka:-)wlasnuie patrzyl jak tatus sie kapie:-D:-D Lobuziak trzymal sie wanny i sie cieszyl:baffled:tak:i zostaw go na chwile:no:
Iwonka ale bym chciala sieg na swieta co tu raczej nie mozliwe:no:
Co u Aurelii i Mikolaja

No wlasnie piatek i seriali nie ma i Brzudula dopiero po nowym roku .A w programie napisane mam ze dzis mial byc Kevin sam w domu(oczywiscie tez ogladalam go wiele razy) ale leci jakis serial ,nie wiem co jest grane.
Moje najmlodszejuz dawno spi tylko starsza bawi sie w swoim pokoju kucykami i malymi odkrywcami:-)
A na dworzu coraz bielej,ciekawe jak swieta,teraz mowili w pogodzie ze jest szansa na snieg hm.....

reklama
Hej kochane, dzieci w łóżkach, Miki śpi ale ma katar więc pewnie dzisiejsza noc będzie "wesoła" a Maks ogląda bajkę na małym dvd. Ja spróbuję trochę popracować, zobaczymy czy się uda....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry