Witam sie z kawusia:-)
Aurelia maly wyszbko wyzdrowieje-przy takiej opiece:-):-)
Ola ja mam takie krople dla malego ktore kolezanka mi polecila ale sa od 2go roku zycia.Wszystkie mamy jednak nie patrza na to i ich uzywaja bo sa rewelacyjne.Moja znajoma to swojej 3 mies coreczce tez dala

dwa dni i kataru nie ma

Chetnie bym Ci je wyslkala bo wiem jak dziecko cierpi przez zatkany nosek.My mielismy tak 3 tyg,kiedfy zaczelam uzywac kropelek(3 razy dziennie)katar przeszedl w 3 dni

a tyle sie meczylismy bo takiem malemu dziecku nic nie chcieli dac(mial 5 mies)One nazywaja sie OTRIVIN CHILD.zobacz moze u nas tez sa

otrivin na pewno ale czy dla dzieci??!!

mialam problem z ich kupnem bo tu sparawdzaja bardzo ale powiedzialam ze mam drugie chore dziecko w domu i mi sprzedali

hee
Kathy piekny widok.Mi to sie marzy mieszkac gdzies w ZAkopanym,lasek w poblizu(nie w samym)dech mi zapiera takie widoki

Ula lec do lekarza szybko lepiej

moich znajomych(ktorych nie lubie)synek mial taka chrapke a oni nie mieli czasu isc z nim do lekarza.Kiedy byli w Pl latem myslalam ze poszli a oni NIE

maly ma problem z migdalem bodajze(tak slyszalam)bo znimi nie gadam

sa eznsadziejni.Mysla tylko o kasie.
Wiecie to dziecko bawi ten kto akurat ma wolne bo szkoda im na nianke

Ma ciocie i wojkow w calym miescie chyba

beznadeija a maly jest teraz taki nie znosny

ale co sie dziwic jak ja bym miala go na godzine to tez bym kazala wejsc sobie na glowe bo i tak zaraz go wezma

Ach szkoda slow,zaraz nerwa lapie jak pomysle!!!!

NBo dziewczyny dzis znow mam plan skonczyc ten pokoj Konradka albo chociaz posprzatac

Poczekam kiedy pojdzie spac