• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

My tez dzis zaliczamy dwie Wigilie:-)
Najpierw do dziadków mężą (z racji tego ze rodziców juz nie ma) a potem do moich rodziców:-)
Pierwszy dzien swiat u moich rodziców bedziemy a drugi u dziadków Marcina.
Sylwka spedzamy u znajomych, tez mają małego brzdąca wiec wiedza ze obowiazki wzywaja.
Wiecie co, aż wstyd sie przyznac, ale ja to chyba sie uzależniłam od kompa i internetu:baffled:Napewno tu zajrze w świeta:-)

reklama
Aurelia swietnie ze jestescie w domu.Swita jednak sa najlepsze w domowej,rodzinnej atmosferze:-):-)
Chcialam jeszcze zlozyc zyczonka ADASIOWI oraz wszystkim EWA I ADAMOM wszystkiego najlepszego:-):-):-)
A ja juz w polowie gotowana:baffled:G mowi ze nie wie kiedy wroci i oczywiscie juz musielismy miec mala wymiane zdan:dry::angry::angry:Znow ta pipka odzocila im cos i beda siedziec a ona pojdzie do domu jak zawsze:angry::angry:chyba powieksze grono zlego samopoczucia:dry::dry:

santa1.gif

Dziwczyny wysylam Mikołaja do Was:-):-):-)

Kwiateczek ja go lapie,moze rzuci prezentami ;-)
Ja juz prawie mam sprzatniete,jeszcze tylko odkurzyc i przetrzec podloge ale ta przyjemnosc zostawie malzonkowi ;-)
My tylko do tesciow idziemy.

A jednak idziemy do rodziców M. Teściówka zadzwoniła i wyraziła skruchę z powodu kłopotów bankowych, których nam narobiła. No cuż, widać że czasami nawet ona przemówi ludzkim głosem;-) Ale jakoś do końca jej nie wierzę, raczej nie chce obciachu przed resztą radziny, jakby nas zabrakło:sorry2:

Keyko jak by nie bylo sa swieta i trzba przymknac oczko;-)pozniej jej powiesz co myslisz:tak:
Aniusia ja jestem krotko z Wami a tez zobacz zamiast robic to siedze na bb:-D:-D i co tu zrobic:sorry:oki juz uciekam,wpadne jeszcze potem;-);-);-)

Wszystkim Majowym Mamom, ich Pociechom i Rodzinom przesyłam życzenia najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku.

Ten rok był dla nas wszystkich najszczęśliwszy, bo pojawiły się w naszym życiu dzieciaczki, dlatego życzę Wam, żeby ten nastepny rok był równie pomyślny.

reklama
Hej,my juz po kolacji:-)pozdrawiam mamy:-)juz dzis nie wpadne,
..........♥ WESOŁYCH ŚWIĄT ♥ ..........

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczy łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
___________***********
________*****************
______*********************
_____**********$************
____**********$__$***********
___***********$___$***********
___**********$_____$**********
___**********$__$__$**********
___***********$_$_$***********
____**********§§$$$$$*********
_____********§$$$$$$$********
______*******§$$$$$$$*******