• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka no wiem ze on by chcial ... ale akceptuje to ze ja nie chce ale wiesz co mam z jednej strony ochote wziasc glowe do gory i tam pojechac byc zadowolona a ja traktowac jak powietrze
A nic z Nk wylaczyllam bo nerwy trace

Ja tak doslownie na sekunde...

Kochane, Wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych pociech!!!!!

kartka_swieta08.jpg

PS. Sorki ze z pieskiem, ale przygotowywalam zyczenia od hodowli - w koncu ode mnie tak czy inaczej :-p

Ostatnia edycja:
Święta te na świecie całym,
niosą miłość, dużym, małym.
Niech więc cząstka tej miłości,
i u Ciecie też zagości.
Spokojnych, zdrowych,
wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia
życzy...JA z Rodzinka
Kochane zycze wam jeszcze zdrowka bo ono najwazniejsze a reszta sie zawsze jakos ulozy:-):-):-):-)
Ja wlasnie skonczylam sprzatac,wszystko uszykowane na jutro:-)
Iwonka
moj synek sie tez tak przytula ale ja wtedy do niego mowie noski-noski i pocieram o jego nosek:-D:-D a tatus na niego mowi telewizyjny chlopcze bo juz ma pierwszy w zyciu nalog:tak:tak:tv:tak::-D:-D
Aurelka tyle przeswzlas ale dobrze ze chociaz na swieta jestes w domku:tak::tak::tak:Zycze Wam przede wszystkim zdrowka,oby sie ulozylo wszystko jak najszybciej:-):blink::blink:
Gloria rowmiez dziekuje za zyczonka i Tobie,Twojej rodzinie tez skaladam wszystkiego dobrego:tak::-):-):-)
OKI uciekam rano trzeba wstac.Wpadne na chwilke i moze wieczorem tez;-);-);-)

Merry Christmas!
Ciesze sie, ze niektore Majowki jeszcze mnie pamietaja.
Witam w Wigilijny poranek, tu niestety nie obchodzi sie Wigilii, moj P tez nie uznaje tego dnia wiec raczej nic nie bede przygotowywala :no:
Jutro organizujemy swiateczny obiad dla gosci wiec i tak sie narobie, ze tez ludzie chce podrozowac w swieta!
Iwonka jest potwornie goraco, 40 stopni prawie codziennie, tylko by w basenie siedziec :tak:.
Isabelka jeszcze nie chodzi,ale juz staje sama przy meblach i drepta troche wzdluz kanapy, stolika. Ale to na innym watku.
Postaram sie znalezc chwilke,zeby skrobnac cos od czasu do czasu, ale ciezko jest pracujac codziennie...

Gloria ufff 40 stopni szok,no u nas kolo -1 ego:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-pWlasnie mowia w Dzien Dobry tvn o swietach w goracej Australii
Panna Migotka nawet nie bede patrzec na ten film,a Karpi nie jadam tez tylko te sztuczne Pangi ;-)

No i gdzie ten snieg? :baffled:

Ostatnia edycja:
Kochane długo mnie nie było za co jak zwykle przepraszam, innym razem o tym czemu...pamiętam o Was i mam Was w serduszku, więc weszłam by życzyć Wam:

Wszystkiego Najlepszego, Zdrowych, Pogodnych, Rodzinny Świąt, Wielu prezentów i pociechy z naszych Maluszków w te pierwsze Święta w ich życiu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry