• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorkiem, u nas w domu dzisiaj prawie szpital. R rzęzi, Miśko kaszle i ma katar i do tego dzisiaj dostaliśmy telefon z przedszkola Oliwki, że mała ma gorączkę blisko 40 stopni. :szok: Na szczęście teraz jest niższa, ale nadal jednak jest. Biedne dzieciaki, a taki jutro ważny dla nas dzień :-(.
Ja dziś upiekłam dwa ciacha, zrobiłam stroik na stół z pomarańczami i goździkami, no i czekamy na teściów, bo mają zaraz przyjechać. A i zapomniałabym, ale u nas dzisiaj dużo śniegu napadało od rana.
Aurelia dobrze że będziecie na święta w domu. Oby Mikołajek zdrowiał szybciutko.:tak:
Ja też nie wiem, czy jutro zajrzę więc
Z okazji Bożego Narodzenia,
składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
i w radosnym Nowym Roku

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, ja też chciałam Wam życzyć wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, szampańskiego i szalonego Sylwestra oraz zdrowia, szczęścia i pomyślności w Nowym Roku. Mam nadzieję, że to będą niezapomniane święta, bo pierwsze z Naszymi Maluszkami. Dziubaski dla Was.

To ja się dołączam do życzeń i dziękuję tym, którzy już je złożyli. Spokoju i radości i żeby życzliwość i miłość wypełniały Wasze domu w te Święta. No i żeby Mikołaj okazał się być hojny
001.gif
Wszystkiego dobrego!!!

Aurelia bardzo sie cieszę, że jesteście w domu i że Mikusiowi już lepiej

Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym Roku. Zycze wam spokojnych swiat Buziaki dziewczyny ;-)​
images.jpg

Ja jestem ,czasami zagladam. A nie pisalam jak Klaudia sie slodko do mnie przytula :-) Jak np siedzi obok mnie to lapie mnie swoimi raczkami,az tak szczypie ,przyciaga sie i glowa przytula mocno,albo robi rozdziabke(szeroko buzie otwiera) jako buziaka. :-) A ja do niej wtedy mowie "przytulanki,przytulanki"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry