• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKOLKI I MIKOŁAJKA :-):-):-)
Umylam lodowke w koncu,stera sie rozmraza,zupka Konradka pyrka na gazie a ja koncze sniadanie:-):-)Grzybki sie mocza do pierogow i zaraz sie biore:-p:-p:-p
Nocka przewalona,Konradek ciagle sie budzil,usnelam moze po 1ej:no::no:jadl w nocy jeszcze i wstal juz po 7ej:baffled::baffled::baffled:musze zrobic kawusie bo padne.Wypije i wpadam w szal porzadkow i gotowania:sorry2::sorry2:dobrze ze nie dawno sie wprowadzilismy to nie jest zle:blink:synek patrzy jak pralka pierze a ja moge napisac:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny a wy macie co jeszcze wydawac?bo ja nie:no::szok::szok::szok::szok:

Hej dziewczyny...
ja sobie wlasnie robie kawke dzis poswiecam czas w calosci synkowi.. dzis mam do odbioru ciasta.. szkoda ze sama nie moglam piec bo bardzo lubie ale piekarnik jest ze sredniowiecza i troche sie boje upieklam tylko miesko...

tak poza tym mlody spi a ja moge conieco do was napisac...

sluchajcie u mnie idzie snieg i jest takie wietrzysko ze MATKO:baffled::baffled: to napewno tez zimno a ja nie wychylam nosa z domu..

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA DZIECIACZKOW!!

KWIATECZEK-ja wczoraj wydalam ostatnie pieniadze dzis maz ma wigilie w robocie i modle sie zeby dostal jakis upominek np ze 100 lub 200zl

Ostatnia edycja:
Kamilka oby dostal:-):-):-):-)ja tez kawusie wlasnier zrobilam bo leb mi peka:dry:ide powiesic pranie i czas na sniadanko malego:-)Teraz rozpracowuje pilot na podlodze:-D:-Dco chwile zminiajac program:-D

Teraz rozpracowuje pilot na podlodze:-D:-Dco chwile zminiajac program:-D
ostatnio siedzimy u rodzicow moich i leciala jakas bajka ktora ogladala moja siostra i Moj M ja tez cos patrzalam i bylo cos takiego ze z animowanego pokazalo sie jakis normalny obraz bo cos tam tlumaczyli i nagle kiepscy z piwem kazdy patrzy a ja co to kiepscy w bajce .... a widac rozmawialismy miedzy czasie i nie zauwazylismy ze maly kanal zmienil :-D
co do wydawania do ostatniego jeszcze troche zostalo :baffled: wczoraj zakupy a i jutro tez musze kupic troche rzeczy ech.... chyba wszyscy po portfelach dostaja :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry