• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dziewczyny, ja muszę zmykać. Jutro jedziemy do mnie w góry, nie będzie mnie do stycznia, więc życzę wam wesołych świąt, fajnej zabawy w Sylwestra, radości i pociechy z dzidziusiów mniejszych i większych - włączając w to mężów, narzeczonych, kochanków i innego typu stworzeń. Buziaki wielkie dla was :*

Iwonka prosze Cie nie rob smaka ok :-)
Ja musze jeszcze choince dac pic ;-)
Cos mnie zaoladek boli moze z glodu ...? nie nie to napewno nie to zrobie sobie piciu cos tam fitness hehe :-):-) kupilam dzis a i nawet zrobilam 15 brzuszkow jutro 20 i tak dalej co by zakwasow nie bylo ale wogole to sobie znalazlam czas na odchudzanie przed swietami :baffled:

Iwonka nie kus :-) wiesz tez tak myslalam ze te dwa dni bede jesc normalnie (czyt. Nie oberzrec sie ) a do swiat i po swietach tak inaczej pozadne sniadanie (narazie wychodzi kawa ) obiad normalnie (nie obrzerac sie) no kolacja (czyt bez kolacji ) najgorsze to ze ja potrafie nie jesc caly dzien a wieczorem jak przysiade to koszmar dlatego musze w siebie wmusic dobre sniadanie i w miare obiad o normalnej porze.... zeby puzniej przetrwac bez jedzenia ...a no i papa slodycze

Shanta wesolych Swiat tez zycze Twojej rodzince:-)
Iwonka swietny ten pingwin:-D:-D nie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej:-D:-DA te matke to nie wiem szkoda dziecka ale nalezy jej sie kara,niech jej zabiora prwko dozywotniohee ciekawe co teraz zrobi.Berlin czeka:-D:-D:-D
Wiki ja tez mialam ograniczys:dry:lody i w ogole slodycze:dry: ale to po swietach,brzuszki tez robie alke to zalecenia od fizjoterapeuty:dry::-D to jedno z 3 cwiczen:dry:
A co u Aurlii czy ktos wie??Moze jest juz lepiej:sorry:
A moj G dzis w koncu kupil lodowke:-):-)bo stara ma zamrazalnik masakra,jedna pulke i przy byle okazji nie mam co zrobic z jedzeniem a teraz mamy 3 szuflady:-):-)Tamta byla spoko ale dla nas dwojga a teraz juz bylo ciasno a przy swietach to juz wogole:no::no:
Ta stara(1.5 roczna) wyslemy mojej mamie,bo w domu jest prehistoryczna i zre pradu:szok::szok:

Iwonka swietny ten pingwin:-D:-D nie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej:-D
Dokladnie :tak:
Ta stara(1.5 roczna) wyslemy mojej mamie,bo w domu jest prehistoryczna i zre pradu:szok::szok:
Moi tescie prae dni temu kupili lodowke chodzila jak odrzutowiec a ta nowa teraz cichutko i tez tamta napewno pradu ciagnela bo tescie mieli wieksze rachunki jak my za prad a my nie mamy gazu w domu tylko plyte na prad ( ale nowa energooszczedna) wiec pewnie ta lodowa im ladnie cignela ;-)
Ja mam taka mala lodowke i zamrazarka to takie drzwiczki jakby jedna szuflada ... masakra przydalaby sie normalnie duza lodowa ... dobrze ze ta mala to chociaz z tych nowszych bo z tym pradem masakra by byla ale i tak wychodzi taniej niz bysmy butle gazu kupowali co miesiac

reklama
Wiki zebys wiedziala kochana,obecnie mam dwie:-D:-D ale ropzpusta:-D:-D jutro umyje nowa i przeloze wszystko.Nowa juz uruchomiona bo G sie nie mogl doczekac i wiecie ale bylam w szoku:szok::szok:kiedy zaczela chodzic to troszke buczala wiec doczytalam ze nozki trzeba wyrownac:tak:pozniej dotykam a ona az parzy po bokach zaczelam krzyczec na niego ze cos pewnie zrobil:dry::baffled:i znow czytam az znalazlam ze tak jest ai teraz jest juz zimna:-)tak jest na poczatku:-)ma tez takie opcje ze jak dlugo sa drzwi otwarte to bedzie pikac(jutro sparwdze :-D:-D)tez cos piusze o popsutym jedzeniu ale juz nie mialam czasu czytac:baffled:fajna
Jest wyzsza ode mnie i ma 5 polek w srodku,bez porownania jaka przestrzen:-):-)
wiki moja mama tez placi masakra za prad aja tu tyle nie place:szok::szok:zobaczymy teraz czy jej sie zmniejszy.od dawna jej tlumacze:dry:a ona nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry