Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekujemy 

nie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej
A te matke to nie wiem szkoda dziecka ale nalezy jej sie kara,niech jej zabiora prwko dozywotniohee ciekawe co teraz zrobi.Berlin czeka

lody i w ogole slodycze
ale to po swietach,brzuszki tez robie alke to zalecenia od fizjoterapeuty
to jedno z 3 cwiczen

DokladnieIwonka swietny ten pingwinnie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej
![]()

Moi tescie prae dni temu kupili lodowke chodzila jak odrzutowiec a ta nowa teraz cichutko i tez tamta napewno pradu ciagnela bo tescie mieli wieksze rachunki jak my za prad a my nie mamy gazu w domu tylko plyte na prad ( ale nowa energooszczedna) wiec pewnie ta lodowa im ladnie cignela ;-)Ta stara(1.5 roczna) wyslemy mojej mamie,bo w domu jest prehistoryczna i zre pradu![]()

ale ropzpusta
jutro umyje nowa i przeloze wszystko.Nowa juz uruchomiona bo G sie nie mogl doczekac i wiecie ale bylam w szoku
kiedy zaczela chodzic to troszke buczala wiec doczytalam ze nozki trzeba wyrownac
pozniej dotykam a ona az parzy po bokach zaczelam krzyczec na niego ze cos pewnie zrobil
i znow czytam az znalazlam ze tak jest ai teraz jest juz zimna:-)tak jest na poczatku:-)ma tez takie opcje ze jak dlugo sa drzwi otwarte to bedzie pikac(jutro sparwdze 
)tez cos piusze o popsutym jedzeniu ale juz nie mialam czasu czytac
fajna
zobaczymy teraz czy jej sie zmniejszy.od dawna jej tlumacze
a ona nic.