• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
w koncu doczytałam
Mam dobre wiadomości
wracam do Wrocławia!! Jupie!!
Wynajmiemy mały domek od stycznia, ale jestem szczęśliwa z tego powodu

Zauważylam że dużo jest dzieciaczków z 21 maja:-)

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze
Bo to super data :tak:
ja tez skłaniam się do bliźniat... zresztą Michas po 15 się urodził. W wikipedii napisano, że 21 maja słonce przechodzi w znak bliźniąt. Jak mały się urodził to miałam dylemat z jakim znakiem zodiaku zamówić mu zegar, ale wybrałam jednak bliźnięta

Ja jestem z Katosów

ja aktualnie pomieszkuję u rodziców w Sosnowcu czyli rzut beretem ;-)

mam ciągłe problemy z netem, bo teściowa się podłączyła do naszej lini. Kupiła sobie laptopa, nie wiedząc nawet jak się włancza komputer.:dry::baffled:
pewnie chciała zaszpanować i pokazać Wam jaka to ona nie jest trendy :baffled:
Mój mąż to Katowiczanin, zresztą tam pracuje. Ja pracuję w Chorzowie.

Kurcze chce Wam sie taki kawał dojeżdżać? Nie łatwiejby było wynająć coś bliżej?

wiecie co przyslali nam w prezencie puszke Bebilonu na noc.. z zyczniami swiatecznymi...:-)

no ja tez dostałam kilka dni temu małą puszkę. Mały na zwyklym mleku budził mi sie tylko raz na am na tym na noc aż 2 razy :-p

jestem trochę zmeczona, uciekam poczytać zamknięty i chyba spac pójdę. Dobranoc

Dziękuję wszytskim za życzenia

iwonka2006 Dziekuje w imieniu Nicolki
Wybaczcie ze nic wiecej nie napisze ale jestem po nocce nie moge sie polozyc bo siedze z mala a jestem ledwo zywa za to ide was poczytac

Serdeczne życzenia dla Nikolki i Mikołaja :tak:

Marlene
serdecznie współczuje i zarazem podziwiam, że dajesz radę...

U nas szaro buro i ponuro, ale i tak mam super humorek :-)

Michaś wczoraj się obudzil i nie mógł zasnąć a dziś wstał po 5 i wielki roghal na buźce...

Witam

U nas piękne słoneczko. A sniegu ni ma... a przecież mówili że tej nocy ma ju.z popadać u ans. No nic ja tam cieszę się z ego słoneczka. Tak w ogóle to dla mnie zima mogałby być tylko w swięta apotem niech juz śnieg znika:tak:

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze

Ja załozyłam że Zuzia to byk. Zrobiłam przyjemność tatuskowi bo on też byk:tak:

teraz maz sie z nim kapie pewnie beda sie moczyc z godzine :-D:-D:-D:-D:-D ale mnie dzis zezloscil ja zasowam sprzatam dzieckiem sie zajmuje gotoje a ten przyszedl i moze z 15 min dziecku poswiecil a reszte przed komputerem spedzil:angry::angry::angry::angry:
Skąd ja to znam. Ja rozumiem że jak wracają z pracy to są zmęczeni no ale przeciez oni uważają że zajmowanie się dziećmi to frajda dla nas więc niech się po pracy relaksują z dzićmi a nie przed kompem skoro mają takie przekonanie.

Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiecznej Nicolki i siedmiomiesiecznego Mikolajka

Dołączam się do życzeń:tak::-)

A moja mała znowu ma kupki ze sluzem. Już nie wiem co jej szkodzi. Może z nowu mleko?? Tylko że nie wyskakują jej do tego rzadne krostki. Ma tylko tę kuipę. Chyba pójdę po świętach z kupą do pediatry.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiecznej Nicolki i siedmiomiesiecznego Mikolajka

Dołaczam sie

Ja spijam kawke a maly drepta sobie przed chwila pozmywalam duzy pokoj posprzatalam lacznie z kurzami podloga itd ale maly mial frajde latal za otkurzaczem .... zmienilam posciel jeszcze tylko troche lazienka i przedpokoj na mokro i wszystko wieczorem pieczenie i salatka breszte robia rodzice ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry