kwiateczek
majowa mama `08
uciekam bo juutro od rana sie biore juz nie da sie odlozyc

juz powinnam spac.dobranoc kobiety:-):-)

juz powinnam spac.dobranoc kobiety:-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

juz powinnam spac.dobranoc kobiety:-):-)Zauważylam że dużo jest dzieciaczków z 21 maja:-)
Bo to super dataRzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze

Ja jestem z Katosów
pewnie chciała zaszpanować i pokazać Wam jaka to ona nie jest trendymam ciągłe problemy z netem, bo teściowa się podłączyła do naszej lini. Kupiła sobie laptopa, nie wiedząc nawet jak się włancza komputer.![]()

Mój mąż to Katowiczanin, zresztą tam pracuje. Ja pracuję w Chorzowie.
wiecie co przyslali nam w prezencie puszke Bebilonu na noc.. z zyczniami swiatecznymi...:-)

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze

Skąd ja to znam. Ja rozumiem że jak wracają z pracy to są zmęczeni no ale przeciez oni uważają że zajmowanie się dziećmi to frajda dla nas więc niech się po pracy relaksują z dzićmi a nie przed kompem skoro mają takie przekonanie.teraz maz sie z nim kapie pewnie beda sie moczyc z godzineale mnie dzis zezloscil ja zasowam sprzatam dzieckiem sie zajmuje gotoje a ten przyszedl i moze z 15 min dziecku poswiecil a reszte przed komputerem spedzil
![]()
Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiecznej Nicolki i siedmiomiesiecznego Mikolajka
:-)Dołaczam sie