• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No to dziewczyny chyba zmykam sie poleniuchowac w wannie... Adam usnal dzis jak reka odjal w swoim lozeczku sam i spi.. ja zjadlam kolacje i chyba sobie zrobie super kapiel...

ale dobrze sie wyrobic ze wszystkim... Dobrej nocy wam zycze moze jeszcze dzis zajrze ale nie obiecuje...

A ja dzisiaj sama będę usypiać małą. Małżon ma wigilię firmową :dry:. Gdyby nie to, że może dostanie premię na święta, to pewnie nie chciałoby mu się iść. Chociaż jego szef nie jest zbytnio rozrzutny. Jeśli chodzi o pracę, to pracujcie jak najwięcej, jeśli chodzi o kasę to najchętniej zapłaciłby najniższą możliwą kwotę. :wściekła/y: I jak tu człowiek ma się nie denerwować...

Moja tez juz spi,zjadla mleczko ze smoczka kaszkowego.i jak tylko wyciagnela sobie butle z buzi to odwrocila sie na boczek i zasnela.:-)

Ja chyba tez pojde sie wymoczyc,jakies olejki eteryczne czy cos,by sie przydalo ale nie mam nic. A malzon oglada Planete malp

My po zakupach mam troche roboty o tych rybach to chodzi o to ze faszeruja je hormonem ktory znajduje sie w moczu kobiet ciezarnych :tak::tak: do tego trzymaja ich w malych stawach (wiecej ryb niz wody cos takiego :) i nie zmieniaja czesto tej wody tylko dodaja do tych hormonow antybiotyki zeby ryby nie chorowaly :-p no i sa karmione jakimis granulatami itd
Ogolnie nie sa jakies mega szkodliwe ale wszystko z umiarem w dzisiejszych czasach malo rzeczy jest naprawde zdrowych a nasze ryby w hodowlach to czym sa karmione ... jak ktos je codzienie z kilogram to napewno cos ale jak raz w mc to przeciez nic nie bedzie ... chyba ;-)

Wiktoria, zgadzam się z Tobą. Ale jakoś przeszła mi ochota na ryby, szczególnie te sprowadzane.

Pustki tu, dziewczyny poznikały... Pewnie oglądają M jak Miłość :-) (ja też jednym okiem :))

reklama
Shanta ja jestem zmuszona do ogladania planety malp mam namoczone sledzie musze poprasowac i sie pranie robi ... a ja siedze :zawstydzona/y:
Co do ryb nie pamietam kiedy ja jadlam (pange) i dzis kupilam wydaje mi sie byc dobra do ryby po grecku bo nie ma osci ... do ryby po grcku lubie tez lososia ale i tak wedzony w plasterkach najlepszy na kanapke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry