reklama

Majóweczki 2008

Uff posprzatalam lazienke! Jestem zadowolona,tzn tylko podloge umyc zostalo ale to juz przelece wszystkie jutro lub w srode rano. A jutro rano biore sie za gotowanie bigosiku.

Ide teraz ja dac obiadek Klaudii bo sie obudzila,potem jeszcze bede smazyc mielone bo termin przuydatnosci sie zbliza wiec ttrzeba je skonsumowac z buraczkami i ziemniaczakmi ale to juz kolo 17ej jak R do domu wroci.

Ostatnia edycja:
reklama
dziubek mi po kazdym zmywaniu schodzila:szok::szok:mama az sie wystraszyla i kazal mi zostawic:confused::confused:
Wiki chcialam bo Konradek tak jak by mial jedno oczko mniejsze a gdzies czytalam ze to moze byc wad:baffled:Zwazywszy ze mojej rodzinie caly gatunek meski ma okulary chcialam sprawdzic i jedo ale coz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie moge:no::no:tak tu jest :-(:-(
iwonka ja jutro zamierzam robic wszystko jeszce nie wiem jak ale taki zamiar.Dzis juz nie mam sily jeszcze zupke mu przypalilam i musialam dac sloiczek:baffled:ale po ciezkim bolu zjadl:tak:teraz robie zupke drugi raz,dam mu pozniej;-)wiec lepiej zebym sie juz dzis nie brala za gotowanie:no::no::baffled:

Kwiateczek ze co ma mniejsze,zrenice czy wydaje ci sie ogolnie ze jest mniejsze ? Vanesska od Malego miala jedno oko jakby przymrozeone ale juz dawno sladu pop tym nie widac.Jak znajde zdjecia to ci pokaze.

Witam nową mamusię. Skąd jesteś dokładnie? Jesteśmy z jednego województwa :tak:

Ja jestem z Katosów, ale w ogóle się nie utożsamiam z tym miastem, ponieważ jestem z gór, tu przyjechałam na studia i zostałam dla męża :-(

Ja do sprzątania używam rękawiczek, bo nienawidzę mieć potem suchych rąk. Bleee. Nigdy nie zmywałam w rękawiczkach, teraz mamy zmywarkę, więc problem z głowy. Chociaż jeśli któraś z was zastanawia się nad kupnem zmywarki - nie polecam. Chyba że jakaś full wypas, bo ta moja czasem jak pozmywa, to trzeba poprawiać, choć filtry czyszczę codziennie. W zasadzie to mój chłop uwziął się na zmywarkę, ja tam lubię zmywać :tak:

Kwiateczek, będzie dobrze, uszy do góry

Wiki dzieki,w sumie tak bardzo sie nie martwie bo nie zezuje i ma (jak nam sie wydaje )bardzo dobry wzrok:tak::tak:To chyba po tacie:dry:G to widzi prawie z kilometra:szok::szok:bez kitu ja mam dobry wzrok ale czasem jak idziemy lub idziemy to on cos czyta a ja nie widze ze wogole cos jest napisane:szok::szok::szok:Jechalismy ostatnio autem i samochod przed nami byl dosc daleko,ja nie widzialam rejestracji a on mi powiedzial ,przyspieszyl i mial racje:dry::dry:nie cierpie jak ma racje:no::dry:
Wczoraj bylam w lazience a maly byl ok 5m ode mnie,nic nie mowilam tylko zrobilam glupia mine a on sie cieszyl:-D:-D czyli jest dobrze:-)

Shanta wlsanie mialam zapytac o zmywarke:-D:-D w sumie nigdy nie myslalm o niej bo tyle co brudzimy to raczej nie nadaje sie do zmywarki(ja i G) a raczej wypadaloby ja zapelnic a nie wkladac 2 talerze,2 szklanki itd:sorry:A Tobie on taka potrzebna ze maz sie uparl by ja kupic??:-)
mYSLALAM ZE ZMYWARKI UMYJA DOBRZE NACZYNIA:rofl2::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry