reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka ja juz ;-) moje malenstwo tez poszlo spac u nas na dworzu wieje ale na szczescie na balkonie nie wiec sobie pospi troszke wstawilam juz jemu obiad a my mamy wczorajsza pomidorowa :dry:

Iwonka no niezle hehe :-D:-D

Dziubek brrr ja nosa nie wsytawie hehe a na zakupy trzeba jechac .. niewiem gdzie jeszcze acha pochwale sie mam juz wyjezdzone 4 godziny a od nowego roku bede mogla codziennie jezdzic wiec mysle ze szybko zleci ;-)

Iwonka ja zawsze sprzatam ja sprzatam "grubiej" jak M jest w domu bo wtedy na spokojnie sie malym zajmie a tak rece od plynu czy proszku, nie lubie rekawiczek :-p

Witam majoweczki.U mnie znow buro i ciemno i wietrznie.ide zaraz zrobic sniadanko i umyc wlosy.

Marlene z okazji rocznicy slubu skladam najserdeczniejsze zyczenia!!!!
125.gif
dolanczam sie:-):-):-)
Wlasnie wrocilismy od lekarza i jak mowilam "wszystko jest w porzadku i nie trzeba isc do okulisty":angry::angry::angry:prosilam ze chce sprawdzic ale nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety nie moge sama sie zarejestrowac:wściekła/y:nic oby nic nie bylo i w PL latem pojdziemy;-);-)
Ja tez nie lubie sprzatac w rekawiczkach:no::no:tutaj jednak te plyny sa lagodniejsze,latem jak bylam w domu to zmywalam na czynia ludwikiem i mi skora zeszla z rak:szok::szok::szok:
Iwonka a ja mam rosol i myslalam zrobic teraz pomidorowa:-D:-D:-D:-D

kwiateczek ja ludwika nie moge zaraz mam czerwone rece i mnie swedza itd uzywal pur balsam niebieski :-D a dlaczego chcesz isc do okulisty chyba ze czegos nie doczytalam ? ja mam wade wzroku po nowym roku wybieramy sie z malym

reklama
My po krótkim spacerze bo zaczęło padać:crazy: No cóż. Troszkę przynasjmniej powietrza świeższego dostała. A my dzisiaj na wczorajszych schaboszczakach będzemy jechać:tak:

Zmywać też w rękawiczkach nie umiem. Czasami skóra po większych porządkach zaczyna mi schodzić z dłoni. No ale to nie koniec świata.

Spadam przyghotować mojej zupkę.Narazie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry