• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

U nas tez nie ma karpia ... film zobaczylam kawalek no niestety taka jest rzeczywistosc ostatnio w tv widzialam pokazywali ksiedza ktory postawil konfesjonal pod galeria handlowa i mowil ze ludzie zapomnieli co to sa "swieta" tak sie porywaja zakupami prezentami itd .... moim zdaniem ma racje ludzie nie ktorzy naprawde wariuja :-p

gloria smutno ze nie bedziesz miala tradycyjnych swiat :-(chyba ze sie juz przyzwyczailas ... ale przesylam mrozne swiateczne usciski ;-)

Iwonka ponoc ma pada :baffled:

reklama
Dotkass dzieki za pamiec i na wzajem :-)

Szwarou wszystkiego naj dla Zuzi z okazji 7 miesiecy :-)
dolanczam sie i zycze rowniez WESOLYCH SWIAT:-):-):-)
A ja wlasnie przy sniadanku,maly na podlodze buszuje mowiac przy tym bababababa :-D:-D:-D.Zupa grzybowa sie gotuje,warzywa na salatke tez jeszcze tylko farsz na rybe po grecku i wsio:tak::tak::-D:-D:-D:-D ide kawusie zrobic:blink:
Dotkass
Tobie i Twojej rodzince tez zycze Wszystkiego naj...Wesolych Swiat:-):-)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili, byście Święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu?
Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski?
Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, był ktoś, kto o nas pamięta!

Wszystkiego dobrego oraz samych pomyślności w Nowym Roku 2009 życzy Anna, Marek i Dominika (oraz koty dwa)

Gloria fajnie masz ,tak cieplutko ale z drugiej strony wole chyba mroz i tradycyjne swieta:-)Nie tesknisz do tego??
Co do karpia to ja mam ale nie jadam.Kazde stworzenie musi cierpic czy to ryba czy drob chyba ze ktos jest wegetarianinem:baffled:to ma spokoj:baffled:chociaz weganie tez sa przeciwni nawet owocom i warzywom:-D:-D|:-D tak naprawde jak bysmy mieli sie przejmowac to nic bysmy nie zjedli:tak:filmikunie obejrzalam,troche przerazajacy ja nigdy nie zabilam ryby czy kury i ngdy tego nie zrobie:no::no:
A moj maly wlasnie znalazl boomke z czegolady na choince i ja wlasnie rozpracowuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

keyko dziekujemy ;-)
Ja juz pije kawe przed chwila rybke usmarzylam .. powoli sie pakuje Darek wlasnie probuje sciagnac torbe..
Maz wlasnie zadzwonil ze juz jedzie wiec papa do po swietach :-)

A ja mam od rana podły humor. Mała marudna jak nie wiem co, w nocy płakała, a ja nie umiałam jej pomóc. A do tego jeszcze nie wiem po co włażę na wątki o poronieniach i czytam, a potem ryczę. Chyba @ mi się zbliża, bo dawno nie miałam takiego wahania nastroju.:-(

Ja też jestem w kiepskim humorze:baffled:. Mamy skopane Święta przez mamusie M. Nie będę pisać o tym, bo nie chcę Wam smęcić:dry::-(. Jedziemy tylko do moich rodziców na wigilie i my wracamy, a Niki będzie u nich do soboty. Tata się cieszy, bo nie widział jej aż 3 tyg.:szok::-D No i tata dostał nowy tel. na imieniny (ma dzisiaj) i będzie mógł mieć w końcu zdjęcia swojej niusi i nagrania. Wcześniej miał niezawodną nokie 3510i, ale swoje lata już miała i wiele przeszła i była już trochę prehistoryczna:-D

Wszystkiego naj dla Zuzi z okazji 7 miesięcy i dla Adasia z okazji imienin.

Dobrze, że ja nie muszę nic gotować, ledwo doszłam do ładu z domem, po tych kilku dniach w szpitalu syf straszny był.
Ja lubię karpika, uwielbiam, ale nie zabijam.
Szkoda dziewczyny, że niektóre z Was mają smutne Święta. Tulam wszystkie.
My zaliczamy dziś dwie wigilie, ale będzie kilogramów na plusie, ha ha ha.

christmas021.gif

Skacze aniołek, skacze po chmurkach niosąc życzenia w anielskich piórkach i w każdą chatkę i w każdy kąt, zaglądnie życząc
WESOłYCH śWIąT!
024.gif
024.gif
024.gif
024.gif
024.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry