• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

cosmo a juz jestes na tej diecie ?

keyko eee no to faktycznie .. ja moze bym sprobowala ale musze wybrac taki czas bez swiat imprez itd z wiadomych przyczyn wiesz ja mam taki dzien ze ta dieta K to obzarstwo potrafie na kawie nawet do 15/16 nic nie jesc puzniej jakis obiad normalny albo mizerny ale za to jak darek idzie spac to ja wymyslam cuda na kiju bo siedze albo cos robie i tak wciagam serki jogurty kanapki tosty salatki itp myslalam zeby zjadac pozadne sniadanie i obiad w miare o normalnej porze zeby puzniej tak nie jesc ale jakos mi nei wychodzi a moze tak jakbym miala czarno na bialym zjesc to i to moze by wyszlo niewie, w sumie

Ostatnia edycja:
reklama
Cosmo o tej soli to nie doczytałam, albo w tej wersji diety nie było o tym mowy. Ja dodatkowo będę się wspomagać witaminami, bo i tak poziom magnezu szybko mi spada, a przy dziecku nie chcę mieć halo w główce:confused:

Witam witam i o zdrowko pytam :-D
Zyje i nawet samopoczucie dopisuje ;-) ale to tylko dlatego ze teraz bede miec tydzien wolnego w koncu odpoczne od tej pracy!!
Tak jak pisalyscie niestety nie dam rady zyc takim trybem zycia mialyscie racje dlugo tak bym nie pociagla:-( Dlatego popracuje jeszcze miesiac(jakos sie przemecze) i chyba na tym skonczy sie moja kariera zawodowa. Bede sobie siedziec z niunia w domku (a moze pomysle o drugim dzidziusiu;-):-D)

A po swietach wszystko dobrze u Was?? Bo nie jestem w stanie nadrobic brakow,wybaczcie.:-(

Co so diety kopen. to robilam ja jakis rok temu wytrzymalam na niej tylko 6 dni mialam straszne zawroty glowy i robilo mi sie slabo,ale efekt niesamowity w czasie diety 8 kg a jeszcze po nastepne 5 kg lacznie 13kg, niestety tak jak ktoras z was pisala za drugim razem u mnie juz tez bez efektow. Ja znalazlam inny sposob na zbedne kg pisalam o nim na zamknietym juz dawno dawno temu moze pamietacie:-)

Marlene tak jak pisałam nie mam dostępu do zamkniętego i na razie nie ubiegam się. A chętnie dowiedziałabym się co to za sposób:-), bo muszę schudnąć pare(naście) kg do wiosny:tak::tak::tak:. Obiecałam M że będziemy chodzić razem na basen, ale nie podoba mi się jak wyglądam. Już mało mnie obchodzi co inni by mówili, czy myśleli, ale chodzi o moje własne samopoczucie i tolerancję mojego wyglądu a raczej brak:confused2::hmm::unsure: Waże obecnie 67 kg:zawstydzona/y:, ale kiedyś (3 lata temu) było to 51 kg. No i jeszcze te rozstępy na biodrach, zaczynają powoli blednąć, ale jak jest mi zimno to są sine, a na basenie zawsze marzne:dry:.

Hej.:-)
Dziewczyny mnie tez wkurza to przewijanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musze sie przyznac ze jeszcze nie pamietam wszystkich dzieciaczkow bo z moja pamiecia to w ogole(pozostalosci rozkojazenia po ciazy):sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused::confused::confused::confused::confused:A jak mamteraz czwiczyc pamiec jak nie widac,meczy mnie to przewijanie.:no::angry::angry::baffled:kto to wogole wymyslil:no:Widzialyscie?jak narazie przegrywamy,wiekszosc jest za zostawieniem jak jest:angry::angry::angry:
Co do diety to macie moze cos na brzuszek??wisi mi ta skora i w ogole jest duzy:dry::sorry2::sorry2:ale ja nie chce schudnac tylko ten bebloch taki nijaki:confused::confused::confused:
Aurelka jak synek?wyzdrowial juz?:blink:widze ze duzo sie dzieci teraz pochorowalo.U nas dzieki Bogu byl narazie katar i niechtak zostanie:tak::tak:kolka i teraz zeby mnie wykanczaja a jeszcze jak by cos innego??chyba bym juz padla:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ide spac bo cos padam:confused::confused:chyba jeszcze mnie trzyma po swiaetach:-D:-D:-Dpowoli schodzi:sorry2::sorry2::sorry2:ech..Dobranoc;-);-);-)

Marlene widze ze zmiany sie szykuja,dobrze ze choc ta prace zostawiasz... drugie bobo??? ;-)

Kamilka w twoim posciewyszlo tak jakby to jakas tajemnica byla ze istnieje watek zamkniety a przeciez tak nie jest,jest na Majowkach watek o dostepie do zamknietego i kazdy mogl w nim spytac o takowy dostep :-)

Ja sie nie odchudzalam nigdy,ale bym chciala tak jak Kwiateczek swoj brzuch doprowadzic do ładu.......

Zmykam spac.Dobranoc

A ja znowu cierpię na bezsenność w połączeniu z głupotą:baffled: Wczoraj poszłam spać po 2 w nocy, bo siedziałam na necie. Przypomiało mi sie kocie forum na którym kiedyś byłam i postanowiłam tam zajrzeć i tak mi zeszło te pare godzin:rolleyes2::oo2:
Pocieszam się, że jak będzie już Domi u nas (jak mi chłop nie umrze i ją przywiezie;-)), to już w głowie mi nie będą takie buszowania, tylk będę łapać sen za wszelką cene:tak:.

reklama
Iwonka dla mnie to nie jakaś tajemnica. Wiem jakie są zasady i że ich póki co nie spełniam:sorry2:, dlatego sie nie ubiegam. Jestem w pełni tego świadoma;-). Jestem z tych co wolą słuchać, niż mówić. Chociaż czasami, tak jak dzisiaj mają chwile ożywienia i elokwencji (dzisiaj jest to jeszcze skutkiem ubocznym ketonalu i tak zwanej fazy, ale plecy już mnie nie bolą, więc i ketonal idzie w odstawke:tak:).
A tak poza tym wkurzam się, gdy podczas pisania na laptopie kursor przeskakuje mi w inne miejsce i wychodzą bzdury, bo mam bardz czułego touchpada w laptopie i czasami poprostu zaprzestaję pisania, bo mam dość poprawiania- chyba namieszałam:confused:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry