• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!
hej witam:-) dolanczam sie do zyczen i jeszcze dla ANI Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU:-):-):-)
U nas swieta tez milo spedzone:tak:w drugi troszke bylo gorzej ze mna,w sobote glowy nie moglam podnies dla tego nie pisalam:sorry2::sorry2::sorry2:
W niedziele z rana pojechalismy do brata i wrocilismy wieczorem i tez juz nie chcialo mi sie:baffled::baffled::baffled:dwa dni zle sie czulam:confused::confused:ale nie bede juz o tym pisac tutaj:baffled:
Keyko ja tez nie wiem o co chodzi i chyba eszcze jestem tak wybita z rytmu ze sie nie domyslam:confused::confused::confused:
Kangurka to watek na ktory nie mamy dostepu.moze kiedys:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdrowka zycze wszystkim na ten Nowy Rok:tak::tak::-):-):-)

Kamilka ale dziewczyna zonka zrobilas :baffled: teraz biedne beda myslec o co chodzi ale jak "TA" osoba bedzie chciala sama napisze ;-)

Iwonka wow on wyglada jak moj darus teraz :-p teraz widze w wiadomosciach dziecku obciol chirurg jezyka kawalek dziecko najlrawdopodobniej nigdy nie bedzie normalnie mowic a mial wyciac migdal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja was czytam ale nie zawsze mam czas odpisac dzis tyle nerwow

kangurka watek zamkniety to taki gdzie piszemy o swoich sekretach maja tam dostep "stare majoweczki" a nowe hmm musza sie wystarac :) no ogolnie mozna tam pisac o problemach itd i nikt nie przeczyta :) oprocz osob z dostepem

Wiki szok,chyba bym mu jaja obciela!

Dziewczyny tu jest ankieta do glosowania w sprawie ostatnich zmian z suwaczkami ,Glosujcie https://www.babyboom.pl/forum/propozycje-f50/suwaczki-suwaczki-21469/

Co do watku zamknietego to wogole trzeba wyrazic chec uczestniczenia w nim i po drugie dostac zgode pozozstalych uczestniczek zamknietego....no i pisac ,pisac i jeszcze raz pisac tzn duzo udzielac sie na majoweczkach ;-)

Ostatnia edycja:
Cosmolady ja miałam robić tą diete przed świętami, ale po dłuższym zastanowieniu się stwierdziłam, że nie ma sensu. Zaczynam po nowym roku. Wołowinka jest poporcjowana i zamrożona. Zastanawia mnie tylko ten cały gotowany kurczak w 6 i 13 dzień:confused::confused:. Moja mama robiła dwa razy i za każdym razem 8 kg ubywało:tak:. Trzymam kciuki za Ciebie i siebie:tak::tak:.

hehe dziewczyny no zamieszalam ale nie potrzebnie napisalam o tym zamknietym bo jedne sie zastanawiaja inne mysla a trzecie heh... zreszta zaraz napisala po mnie Aurelka i tylko namieszalam:baffled::baffled:a jesli chodzi o zamkniety to nie wolno nam wyjawiac co na nim jest a tym bardziej be czyjejs zgody:tak::tak:

a my juz po kapanku Adas bawi sie z tata bo z nim nie usnie tylko prz mnie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

kamilka nic sie nie stalo strasznego;-)

Iwonka ujelas to perfekcyjnie ... wiesz to jest poprostu nie do uwierzenia ze sie cos takiego sie stalo i mialo miesce co czuja rodzice te dziecko ktore nigdy najprawdopodobniej nie bedzie normalnie mowic co z tego ze odszkodowanie sprawa w sadzie on bedzie dalej zyl normalnie ten lekarz a po jakims czasie wszyscy zapomna a to dziecko..... :wściekła/y: normalnie az mnie trzesie :angry:

keyko co to za dieta ..?. ja mam za malo silnej woli :sorry2:

wydaje mi sie ze przywrocenie poprzedniega stanu z mozliwoscia zablokowania jest ok ktos chce nadrobic szybko posty zablokuje sobie i leci ale jak ktos jest na bierzaco itd mnie nie przeszkadzaja wasze suwaczki fotki itd rozpoznaje was po nich :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wszystkiego naj dla 7 miesieczniaczek Natalki, Hani, Nikolki

U nas dziś ksiądz chodził.Ten sam od 3 lat. W zeszłym roku się spytał kiedy w końcu zdecydujemy się na dziecko, a ja przecież już w widocznej ciąży byłam. Trudno ją było przeoczyć, bo szczupła w miarę byłam. W tym roku się pyta:
- Pani się nazywa ?
- X ( tzn. tu wymieniłam swoje nazwisko)
- A mąż?
- X
- O, to tak samo!
Zmylił mnie, nawet zareagować nie zdążyłam.

Kazał przyjść w Sylwestra na 23 do kościoła na mszę i przywitać Nowy Rok między wiernymi. Trzymajcie mnie, już wyciągnęłam swój cekinowy różaniec.Po północy złożenie życzeń i adoracja.

Nie włożyłam dziś Młodego do kojca jak wychodziłam do łazienki i jak wyszłam to był już w przedpokoju, on jeszcze nie raczkuje, tylko się turla i pełza. Jak zacznie raczkować to będę go po zakupy wysyłać skoro z niego taki obieżyświat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry