Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ktoś chce obejrzeć coś więcej to musi sobie przesunąć sam, bezsensu bo jak ktoś ma 2 suwaczki to na drugim nie widać co jest napisane, hmmm nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi

W świeta zamiast odpocząć to się wymęczyłam jak zwykle zresztą. Dzisiaj idę do dentysty. Już się boję. Brrr...

wiec juz od rana kropelki do noska i masc majerankowa mam nadzieje ze przejdzie no i kaslal w nocy czesto.. 

ten w gaciach zaskoczony ale co szybko sie wyszykowal ale poszedl taki wsciekly ze dopiero bedzie im tam trul

dolaczam sie ...Spóźnione życzenia dla siedmomiesięczniaków i ośmiomiesiączniaków.
Chorowitym dziciaczkom i im mamusiom zdrówka zyczę
.
straszna mgla u nas i jakos tak ciemno pochmurnie
jednym slowem pogoda okropna jest Witam Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!
Właśnie udało mi się położyć na dżemkę moją marudę.Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!