• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
W kwesti technicznej, zauważyliście że nasze suwaczki są teraz skrócone do jednakowej długości:dry:jak ktoś chce obejrzeć coś więcej to musi sobie przesunąć sam, bezsensu bo jak ktoś ma 2 suwaczki to na drugim nie widać co jest napisane, hmmm nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi:-p:sorry2:

Ostatnia edycja:
ale bzdura z tym suwakiem :wściekła/y:

A tak wogóle - witajcie po świętach Majóweczki :-)
Ja zamiast wypocząć - miałam nieprzewidziane problemy i juz wogóle chodze sina...
No ale nie będę biadolić i się bardziej pogrążać!

Mam trochę zdjeć z naszej PIERWSZEJ WIGILII Z DZIDZIUSIEM :-)
Wkleję w wolnej chwili.

Niesamowite przeżycie....:tak:

Witam się ja po długiej nieobecności. Nie pisałam bo w domu byłam tylko wieczorami więc padnięci chodziliśmy spać prawie o 20:tak::szok: W świeta zamiast odpocząć to się wymęczyłam jak zwykle zresztą. Dzisiaj idę do dentysty. Już się boję. Brrr...

Spóźnione życzenia dla siedmomiesięczniaków i ośmiomiesiączniaków.

Chorowitym dziciaczkom i im mamusiom zdrówka zyczę:tak:

Co do suwaczków to dzięki temu na stronie więcej postów się zmieści. No ale tak bez sensu trzeba będzie wszystko przesuwać.

hej dziewczyny a ja sobie siedze przy kawce i paczusiu:))

u nas ladne sloneczko i mrozik ale nie jest zle.. adas mi tlko chyba przychorowal cala noc nie spalismy bo mial katar nie mogl spac pierwszy katar od 6 mieisecy....:no::no::no: wiec juz od rana kropelki do noska i masc majerankowa mam nadzieje ze przejdzie no i kaslal w nocy czesto..
poubieralam go dalam paracetamolu lyzeczke trzeba dziaac szybko i oby skutecznie...

maz mial miec do 5 wolne a tu dzis po niego zadzwonili ze zaraz po niego przyjada:angry::angry::angry::angry: ten w gaciach zaskoczony ale co szybko sie wyszykowal ale poszedl taki wsciekly ze dopiero bedzie im tam trul:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie.

My po tak sobie przespanej nocy, bo katar męczy nas obie. Mała jeszcze do tego pokasłuje, więc cała standardowa bateria leków jest w użyciu. W nocy trzeba było odciągać katar, więc oczywiście wrzask był niemiłosierny, ale musieliśy, bo biedactwo aż się krztusiła i dławiła.:zawstydzona/y:Właśnie udało mi się położyć na dżemkę moją marudę.

Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!

Dołączam się oczywiście do życzeń :-)

Co do tych suwaków, to ja w explorerze mam po staremu. Sprawdzałam jeszcze w operze i rzeczywiście jest tak jak mówicie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry