• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hannah opis zrozumiałam, a jutro sprawdze i zobacze czy trafie- dzięki. Kiedyś miałam wątpliwą przyjemność iść tą ulicą, jak M przysnał i nie przyjechał w umówione miejsce, byłam bardzo zła, obolała i z brzuchem- miał szczęście że jak po godzinie dotarłam do domu, to już nie miałam siły krzyczeć na niego.

witam. Nasz krótki pobyt w Polsce dobiegł końca niestety. Mam nadzieje,że Święta wszystkim zleciały spokojnie i rodzinnie.W związku z tym,że nie miałam do neta pełnego dostępu teraz składam wam serdeczne życzenia.
Padam na twarz. Marysi się będą ząbki wykluwać i taka jest biedna marudka. Odezwę się jak opanuje ten bałaganik poodróżny

Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!

dolaczam sie ...

Dołaczam sie do zyczen:-)

Dołączam się oczywiście do życzeń :-).

Wszystkiego najlepszego dla Hani,Nikolki i Natalki.

Pozostałym 8- i 7-miesięczniakom buziaczki.

Nikol bardzo dziękuje za życzenia :-):-):-)
W domu mówimy że Niki ma 7 Giba :-p (mania prześladowcza reklam..)

Hani i Natalce - najlepszego również od nas :blink:

reklama
Jak już kiedyś będę gotowa poprosić o dostęp i zasłuże, to przeczytam;-):-D Mogę się tylko mniej lub bardziej trafnie domyślać i pogratylować nie wiem komu;-):-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry