• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

Witam. Ide zaraz na spacerek do sklepu bo sloneczko nas wola ;-)
Dziubek ja i tak mam duzo postow na jednej stronie bo mam ustawione na 40.
Panna Migotka a jak teraz wlaczylam BB przez IE i M i tak samo jest z tymi suwaczkami....na obu sa skrocone.

Wszystkiego najlepszego dla Hani,Nikolki i Natalki.

reklama
Witam poświątecznie. Mąż w pracy - czytaj święty spokój :-);-)

Dziękuję za życzenia dla Natalki. Pozostałym 8- i 7-miesięczniakom buziaczki.

Zdrówka dla maluszków. Żeby Wam szybko wyzdrowiały.

U nas na razie odpukać zdrowo. Oby tak dalej.

Po świętach trochę ciężej a tu jeszcze co nieco w lodówce i ciacha zostały. I trzeba to zjeść :tak:.
Święta spędziliśmy trochę na sportowo, trochę tradycyjnie. mrozik był, pogoda się udała.

A podpis faktycznie teraz jest beznadziejny z tym pionowym suwakiem :-p

Kamilka może się babka w końcu zdecyduje na Twoją kieckę, jeszcze nic straconego.

Ceść kochane mamuski.Co za bzdura z tymi suwakami za każdym razem przesuwaj....:angry:szkoda czasu i wogóle po łebkach tyeraz nie przelecisz:-D:-D:-D
Widzę,że wstertne chorubska i wirusy nikogo z was nie omijają:-(:-(:-(:wściekła/y:
My dzis z A mieliśmy ciężką noc czuwaliśmy przy Neli która bardzo wysoko gorączkowała:-(:szok:Od godziny 19 00 do 6 00 rano zbijaliśmy jej gorączke bo miała prawie 40 st.bez 2 kresek:szok::szok::szok:Robiliśmy okłady i czopki w ruch poszły ale wogóle nie chciała jej spaśc (nawet okna otiwreałam i wietrzyłam aby obnizyć temp.w pokoju(oczywiscie mała była w tym czasie w drugim)i rozebraliśmy ją tylko do body aby jej było chłodniej i nic :-(:-(:-(Tem.spadła do 38,5 st.na jakiś czs potem znów skakała wkońcu rano dostała lek w syropie i poleżałyśmy wtulone w siebie do 11 30 potem wtałam ,zjadłam i położyłam ja dalej spać .Taka jest wykończona przez ta noc i śpi mi do teraz.......
Pozatym nie mam jak z nia wyjsc przez ta goraczke .
Cieszę sie ,że w sobote zdązyłam zareagować i być z nia u lekarza bo źle by sie skończyło jakby nie dostała szybko antybiotyku pewno.Tyle,że mi sie teraz wydaje jakby jej sie choroba dopiero eozwijała ,bo ma taki cięzki oddech(bez kataru),lekki kaszel i jakby nos zawalony .Kurczę ale sie rozpisałam -bedziecie musiału przesuwac suwakiem heheh:szok::-D:-D:-D:sorry2:
No a jak do jutra sie do jutra ta wysoka goraczka bedz.utrzymywała idziemy do lekarza znowu-nie przelewki:no::no::no:Jak myślicie doświadczone mamusie???

My po spacerze.Ziąb niesamowity. Dziadzio z mał a był na spacerze a ja dentyste zaliczałam. Babka nie dała mi znieczulenia bo powiedziała że jeżeli karmię to woli nie dawać. ech no bolało ale jakoś przezyłam. Wielkich ubytów nie mam. Z dziórą to jeszcze raz pójdę a potem zakrywanie szyjek i spox. To jak na ok 10 letnie nie leczenie zębów całkiem ok:tak:

Iwonka - ja też ustawiłam na 40 postów. Może zwiększą też ilość postów na stronię:dry:

Kamilka - ja jeszcze swojej nie sprzedałam. A wisi mi od 2007 roku. Myślałam że będzie łatwiej z tym a tu jak nie za duża to za mała lub za krótka. Cięzko znaleźć kogoś na kim sukienka będzie leżała jak ulał:tak: No i chyba zżółknie się w szafie kiecka:tak:

Kathy - niech Nela wraca do zdrówka jak najszybciej. Oby gorączka minęła

Panna Migotka a jak teraz wlaczylam BB przez IE i M i tak samo jest z tymi suwaczkami....na obu sa skrocone.

.
u mnie tez :-) ale ja musze przesuwacz tam gdzie suwaczki a tam gdzie post to nie :baffled:

my wlasnie wrocilismy i darek wogole nie spal wiec pewnie za\raz pojdzie zimno strasznie i glowa mnie boli zaraz sobie kawke zrobie mialam troche posprzatac ale musze poczekac az maly przysnie :sorry2:

kamilka ja swoja sukienke przerobilam ale nie mialam bialej do gorsetu kupilam brazowa spodnice i mialam kreacje na slub i pewnie nie raz zaloze a spodnica od slubnej tez przerobiona ale gorzej juz z dibraniem do okazji ale gorset bez problemu

odpukam moje dziecie zdrowe raz tylko mial katar i lekki kaszel po szczepionce ale moment przeszlo

Aniusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-)
621303yr08g8f9qr.gif

ANIUSIA
Wszytskiego dobrego, aby każde dni spędzone ze sobą były najpiękniejszymi w waszym życiu.
Natalka i Nikolka 7 buziaków:-):-):-)

Aurelia
pytanie za 100 punktów, gdzie jest ten ciucholek na ND? Chyba się wybiorę bo na ślężną troszkę daleko.

Witam!

Mój chłop chory i umierający, dzisiaj nie było już miejsc i dopiero jutro do lekarza idzie. Za to ja mam świetny humor. Zdałam egzamin wew. i jutro zaczynam jazdy na placu :-).

Dużo zdrowia dla chorowitków!!!

Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków kończących 7 miesięcy: Hani, Nikolki i Natalki.

Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Hannah pytałam się Ciebie kiedyś gdzie dokładnie jest ten ciucholek na ślężnej. Za blisko tam nie mam, ale bliżej niż na ND:sorry2::sorry2:.
Mama gdzieś wytrzasneła bodziaki po 4-5 zł, ale resztę garderoby przydałoby się skompletować:tak:.

Czas jakiś obiadek zrobić i zjeść coś normalnego, bo na razie tylko zupką chińską się posiliłam.

Miłego popołudnia:tak:

reklama
Hannah pytałam się Ciebie kiedyś gdzie dokładnie jest ten ciucholek na ślężnej. Za blisko tam nie mam, ale bliżej niż na ND:sorry2::sorry2:.
Hmmm ciężko mi powiedzieć, bo Ślężna jest długa, nie znam za bardzo tamtych okolic, a jak byłam tam (2 razy) to teściowa prowadziła i nawet dokładnie nie potrafię wytłumaczyć w którym to miejscu. Jak jechałyćmy Armii Krajowej to przy Orlenie skręcałyśmy w Ślężną, minełyśmy skręt do szpitala, i po prawej stronie, w nowych blokach biało-kremowych jest ten ciuchlolek, ciężko go wypatrzeć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry