• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

keyko ja robiłam tą dietę rok temu w lipcu i schudłam najpierw przez 10 dni 13kg a później jeszcze 2 tyg po diecie 2kg czyli 15, zrobiłam ją też 4 miesiące temu i schudłam tylko 2kg ale może dlatego, ze tam jest napisane, że można tylko raz w przeciągu 2 lat, zobaczymy w sumie nie mam nic di stracenia (prócz zbędnych kg) a przez święta mnie jeszcze przybyło choć wcale sie nie objadałam

Coś czuję że u nas znowu będzie ciązka noc... Michałek co chwile strasznie placze, posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i dalam czopa przeciwbólowego. Biedne te nasze dzieci

reklama
cosmo no biedne z tymi zebami :-(

Ja wlasnie wcinam kolacje :zawstydzona/y:chociaz nie powinnam a maz sprzata kuchnie :tak:
ech mam dzis jakis dziwny dzien

szopek no super pomocnika bedziesz mala a moj sie buntuje mowi chodz sobie sama on idzie tam gdzie chce i kiedy chce :sorry2:

Aniusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-)
621303yr08g8f9qr.gif

ANIUSIA
Wszytskiego dobrego, aby każde dni spędzone ze sobą były najpiękniejszymi w waszym życiu.
.

Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

hej witam:-) dolanczam sie do zyczen i jeszcze dla ANI Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU:-):-):-)
Dziewczyny slicznie Wam dziekujemy! Za chwilke ide mala kapac potem dam jej jesc uspie a potem bedziemy dalej z mezem swietowac:-) Bylismy na obiadku w restauracji a teraz bedziemy drinkowac(oczywiscie jak mala zasnie) Teraz uciekam na zamkniety poczytac coz to za wiadomosc obstawiam cos nie cos:-) kurde zauwazylam ze klawisz enter mi nie dziala:-( Chce zaczac od nowej linijki nowy temat i dupa wszystko sie zlewa:-( To jeszcze dopowiem ze bylam dzis na zakupkach rano m in po pampersy:-) No i kupilam Pampersy nowa edycje:-) Sa zajebiste! Nie maja rzepow tylko naklada sie je przez nozki sa jakby majteczki maja fajna szate graficzna w koniki MY litte pony bo dla dziewczynek a dla chlopcow inne:-) Roznia sie wkladem chlopcy maja wiecej tego z przodu a dziewczynki na dole:-) o ile pamietam kiedys juz takie byly osobno dla chlopcow i dziewczynek! Kurde i znaki interpunkcyjne mi nie dzialaja:-(

Wiktoria nie 7, a 13! Befsztyk moja mama robiła tak, że kroiła na małe kawałeczki (całość 10 dkg) smażyła bez tłuszczu, odrobinę soliła i pierzyła i posypywała dowolnymi ziołami - takie przyprawy mogą być w tej diecie. Też tak zrobię, bo nawet najlepsza wołowina bez przypraw nie przejdzie mi przez gardło. Tylko nie można żuć gumy, ani próbować, co zdarz mi się jak karmię Dominikę:confused: A szpinak kupiłam z bonduelle liście zwinięte w takie małe kulki i rozmrażam dwie (podsmażam z czosnkiem, solą i białym pieprzem). Taki przemielony jest paskudny:dry:

keyko chyba zaczne jakos tak normalnie zaczynalam pare dni temu ale w sumie zaczelam i nie zacelam bo zapomnialam ze ma diete ale moze od jutra :baffled:
ogranicze sobie pewne rzeczy i zbacze efekt musialy by odpasc kolacje slodycze smarzone majonezy salatki i wiele takich rzeczy ktore lubie :szok:
jak nie poskutkuje sprobuje tej diety :tak: najdziwniejsze ze pisza ze jak puzneij sie zaczynasz normalnie odzywiac to nie prazybierasz :-p ale pewnie nie mozna sie obzerac :sorry2:

keyko w tej diecie nie wolno soli! w ogóle przypraw, tylko zioła i czosnek... a befsztyk to ja robię z karkówki plaster i smaże w minimalnej ilości oliwy.

wiktoria po tej diecie strasznie się żołądek zmniejsza więc nie ma szans na obżarstwo.

a ja jestem mega godna i z głodu boli mnie głowa, ale ze zdesperowana jestem to zaraz idę spać

reklama
Wiktoria moja mam a po tej diecie mówiła, że jej się już prawie nie chce jeść czego kolwiek. Ja prze 3 tyg. nie jadłam słodyczy, tłustych potraw, kolacji, na śniadanie tylko grejpfruty- wszystko przez to że mam cholesterol poza racjonalnymi granicami co jest u mnie w rodzinie jakoś uwarunkowane (choroby miażdżycowe). Efekt po 3 tyg. taki -1 kg:confused::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry