reklama

Majóweczki 2008

Hej i jak po imprezkach? Ja jesetem nie wyspana tez ale nie jest tak zle. Vanesska moja bala sie wczoraj petard i uciekla do domu zeby przez okno patrzec ,mowila ze to wyglada jak blyskawica:-D:-D:-D:-D

reklama
moj syneczek byl grzeczny przespal cala noc
super, że się już lepiej czuje :-)

Mialam napic sie sheridans`a ale jakos zapomnialam pozniej:sorry2::sorry2::sorry2:
kiedyś "tam" piłam sheridans'a.. był super. może kupię sobie któregoś dnia :dry:
my wypiliśmy po lampce szampana.
potem zaczęli strzelać petardami. małej się nie podobało. jak jakaś grupka przyszła pod nasze okna to miałam zamiar wyjść i poprosić ich o przeniesienie się.
:baffled:bardzo nie lubię sztucznych ognii.

Kinna wszystkiego naj dla Twojego biedroneczki:tak::tak::tak:;-);-);-)8 miesiaczkow:szok::szok:ale czas leci:tak::-):-):-)
dziękuję:-) zapomniałam o tym.. faktycznie ten czas leci..:tak:

Hej
u nas 2 noc z rzędu nieprzespana. Maja ma anginę poprzednią noc całą wymiotowała, małego czyści od dzisiejszej nocy czyści i Majkę. Myślę, że to może nie angina albo jakis rota? jeść dzieciarnia nie chce, mały tylko mnustwo pije a w Majkę musze na chama wlewać bo nie chcę. Także ja marze tylko o tym by dzieciarnia szybko wyzdrowiała i by sie wyspać

Buziam wszystkie i zyczę wszystkiego co najlepsze w tym NOwym Roku a chorowitkom dużo zdrówka!

Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosi :-) Ja tez nie przepadam za tymi petardami bo zwierzeta sie boja biedne ale coz juz taki zwyczaj i raczej nic tego nie zmieni choc nie powiem ze patrzec na super widowiskowe pokazy ...

Cosmolady wspolczuje i zdrwoka zycze.

Witajcie w Nowym Roku!! :-)

Ja nawet wyspana, bo wstaliśmy przed 12, a rodzice przywieźli mi Igę przed 13. Pierwszy raz od ośmiu miesięcy miałam okazję powylegiwać się w łóżku!! Cóż za wspaniałe uczucie:-D Muszę chyba częściej sprzedawać wnuczkę dziadkom :-p
A tak poza tym sylwestra spędziliśmy miło w gronie kilku znajomych, przed północą pojechaliśmy na kopiec Kraka i strasznie wymarzłam, mam nadzieję, że się nie rozchoruję bardziej niż jestem. Małżon się nie upił wyjątkowo, bo go prosiłam (w pracy już obalił flaszkę z kolegą i na Sylwestra był już dobry). Ja byłam kierowcą, więc wypiłam jeden łyczek szampana.
Jeszcze raz Wam życzę Szczęśłiwego Nowego Roku!!

P.s. Kathy, jak tam Nela się czuje? Strasznie współczuję :zawstydzona/y: Nie wiadomo nawet skąd się takie licho przypląta do biednego dzieciątka:-(

Cosmolady, zdrówka życzę dla dzieciaczków.

Kinia - najlepsze życzenia dla córeczki.

Ostatnia edycja:
Cosmolady zdrowia...
Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosi :-) Ja tez nie przepadam za tymi petardami bo zwierzeta sie boja biedne ale coz juz taki zwyczaj i raczej nic tego nie zmieni choc nie powiem ze patrzec na super widowiskowe pokazy
kot zawsze chowa się do wersalki w sylwestra.
jak są robione specjalne pokazy, wiesz przez osoby, które się na tym znają, to wygląda to super. miło popatrzeć.:tak::-)
boję się petard w rękach osób nieodpowiedzialnych, które rzucają nimi jak popadnie. kiedyś 2 małotalów celowo rzuciło we mnie petardą :baffled:

no ale cóż.. jedyna taka noc w roku i trzeba jakoś przetrwać...:tak:

Hej laski i ja witam w nowym roku:-):-):-)
Z mała juz lepiej czytaj:goraczka spadła ale nadal boli gardło jak przy anginie.
Cosmo no to współczuje ci,że mała chora jak i moja:-(:-(:-(
My nawet pospaliśmy bo mała wstała pierwszy raz po pierwszej a potem dopiero o 6 00 .
Po 22 00 odiwedzili nas moi rodzice i sobie posiedzielismy ,p
sdsdsd.gif
rzywitaliśmy nowy roczek .Ja cola a oni szmpanem -żeby ie był ja tez miałam bąbelki:-D:tak:

Czekamy bo po 17 00 znów ma byc pielegniarka i kolejny zastrzyk:-(:-(:-(
Już nie ma miejsca na tej małej dupci mojej córy:-(:-(:-(:szok:Jutro mamy się pokazac u lekarza ale cos nie widze poprawy....
Dzis przynajmniej sie usmiecha i gaworzy a wogóle od kilku dni gada tak słodo i wyraźnie wkóło "MAMA" i naparwde sie czuje jakby to było do mnie i mnie wołała ale wiadomo,że nieswiadomie:-D:-D:-D
Ale tak ładnie i wyraxnie ,że noramlnie z jestesmy w :szok::szok::szok::szok:
No kończę dziś obiadu jeszce nie zrobilismy czekamyaz męcho sie rozmrozi.a pozatym wstaklismy o 12 00 także za wczesnie na obiad heheh:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry