reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka odpoczywaja wszyscy:tak::tak:U mnie na obiadek byl kurczak:-D:-D z wczoraj bo nikt nie jadl:no:dzis tez nie bardzo jadliwi:no::szok:a ja za to za nich jem hee:szok:nie wiem co dzis mi ale jem co popadnie slodkie,to zaraz salatka z tunczyka i z kurczaka itd to deserek zrobilam bo wczoraj tez nikt nie chcial:dry::baffled:i tak zjadam sama:-)
Ide chyba juz spac tylko cos bym wsunela jeszcze:-D:-D:-D chyba zrobie sobie herbatke i cos podjem:-p:-pdobranoc:-)

Witam w pierwszy wieczór nowego roku...właśnie oglądamy z R filmik z Jacki Chanem na 1...
a wpadłam tylko na chwilkę, żeby chorym majowym dzieciaczkom życzyć duuuuuuuuuużo zdrówka,
a Zosieńce i Mieszkowi wszystkiego najlepszego z okazji ich święta....bo to chyba dziś Mieszko Agusi ma imieninki, prawda????
54.gif
54.gif
54.gif

Kathy, jutro czekamy na dobre wiadomości po wizycie u lekarza, już wystarczająco dużo się maleństwo wycierpiało...musi być już dobrze...

Słodkich snów moje drogie, niech Wam się przyśnią aniołki.....
engel7.gif

Agusiaa niestety nie odzywala sie juz kilka miesiecy.....:-(

A moja Klaudia nie spi, bo Vanesska mi ja obudzila po czym sama poszla spac a ten kurczak maly teraz siedzi i gada ;-)

Widzialyscie cos takiego? Urzadzenie do rozciagania krocza......w miejscu gdzie jest Download jest instrukcja

Ostatnia edycja:
Ło matko Iwonka, cóż za urządzenie :szok: Mnie by się przydało, żebym seks mogła normalnie uprawiać :-p

Cosmolady, podziwiam wytrwałość w diecie, na pewno Ci się uda:tak:

A my dziś rano wyprowadziliśmy dziecko do swojego pokoju. Troszkę mi smutno, ale myślę, że już nadszedł czas. Jak na razie śpi, ale zobaczymy ile razy będę musiała w nocy kursować między pokojami. :sorry2:
Miłej nocki!:-)

reklama
Witam Was :-)

Nawet nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze :-) Iga spała od 20 do 7.30 w swoim pokoiku, a obudziła się tylko raz o 3 i wyobraźcie sobie że wypiła 40 ml herbatki (nigdy mi się nie udało wmusić w nią ani łyka :szok:). Nam się dobrze spało, bo można było się przekręcić, albo kaszlnąć sobie bez budzenia małej. Może ona tyle razy się budziła przez nas do tej pory...:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry