Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
. We wtorek byłam w banku wpłacić pieniądze i przy okazji w końcu zmienić dane. Skorzystałam z okazji i zapytałam się o kredyt jaki mi proponują i to już była ostatnia chwila, bo już jestem na wychowawczym i nie dostaję pensji. Samochód mieliśmy kupić w marcu, ale skoro dostałam kredyt, to mój narwaniec odrazu znalazł autko jakie chciał mieć i wczoraj pojechał do Gdańska i go kupił. Mamy renault laguna kombi 2,2 tdi i o zgrozo 150 KM podkręcone do 180
. Przy jego temperamencie boję się o innych użytkowników drogi
.
U mnie w mieście jest najpierw plac przez pare godzin, a tu odrazu po mieście. Ale jest super. Korzystam i przez najbliższe dwa tyg. mam zamiar wyjeźdźić 24 godz.
.
)
.
, do niczego się nie nadaje i jeszcze w domu mi zalega i normalnie posprzątać nie moge i co najważniejsze dziecka nie mam przy sobie
trzeba było od razu się awanturować żeby zwracali część kasy..Gdzie prawko robisz? ja robiłam na bystrzyckiej (tzn nie zrobiłam bo zaszłam z Majką w ciążę i żarzygałam kolesiowi caly samochód, wygonił mnie i powiedział, żebym przysżła jak urodzę, ale że juz nie było sposobności to nie poszłam i zła jestem na siebie bo za kurs zapłaciłam z góry)