Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
We wtorek miałam 2 godz. i od razu na uliceU mnie w mieście jest najpierw plac przez pare godzin, a tu odrazu po mieście.

ja tez muszę pójść na jazdy doszkalające. prawko mam, ale jestem zagrożeniem na drodze:-)
robiłam je 6 lat temu i od tamtej pory tylko kilka razy siedziałam za kierownicą. a ostatni nasz wypad mało nie skończył się katastrofą. NM postanowił, że MUSZĘ iść do jakiegoś instruktora

trzeba było od razu się awanturować żeby zwracali część kasy..
tez nie twoja wina, że byłaś w ciąży i wymiotowałaś :-)no ale przeciez to nie ich wina, że w ciąże zaszlam... dzwonił do mnie ten koles jakis rok temu zebym przyszła skonczyć, ale w ciązy z Michalkiem juz byłam więc nie miało to dla mnie sensu no a później wyprowadziłam się z Wro...

ja bym nie popuscila kasy.to tez nie twoja wina
:-)szczerze mowiac bardziej na mnie uwazali,zeby sie nie zdenerwowac i takie tam.Moja kolezanka w 8 mies tez zdawala w Polsce i ja przepuscili podobno bo bali sie zxe utrodzi
kurcze malycosmolady pierwsze slysze ze w ciazy nie mozna robic prawkaja bym nie popuscila kasy.to tez nie twoja wina
![]()
Dobranoc. Ja też chyba idę. Mała śpi to może jakiś film obejrzę:-)Wpadłam na chwilkę powiedziec dobranoc bo już nie bede się dzis logowała:-)
DOBRANOC:-)

szok:schydlam przez mies 4kg co w moim przypadku bylo tragedia nawet majtki mi z tylka spadaly
kiedy poszlam do lekarza stwierdzil ze da mi tabletki co sie okazalo to bylo nic innego jak odmiana AVIOMARIN
Kazal mi brac rano jak bede sie zle czuc i wiecie ze pomagalo
co prawda 3 tyg jak trup wygladalam ale pozniej sie porawilo
:-)
pierwszy wyjazd byl niezbyt,jechalismy nad rzeke a reszta zaczela piwkowac no i musialam ale spowrotem to juz jechalam jak stara