reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 7 i 8 miesieczniakow o ile ich mamusie (Kimel,Łania.W i Cfcgirl) zagladaja na BB
dolanczam sie:-):-)
Witam w koncu:-):-)
Od 1.5 godziny probuje dostac sie na bb ale nie moglam:wściekła/y::wściekła/y:mozilla mi sie nie chce otworzyc:no:i teraz jestem przez ie:happy:ale zapomnialam hasla a tam automatycznie sie otwieralo:baffled::baffled::baffled:pol godz czekalam znow zanim do mnie cos doszlo:dry::dry:i zmienilam w koncu:tak::tak:ale teraz tak dziwnie sie pisze,samo sie przesuwa o bossssz:sorry2::sorry2::sorry2:Kiedys chyba kamilka pisala ze przez IE ma stara strone bb a ja nie:no::no:sa te paski do przesuwania:baffled::baffled::baffled:
Kamilka moze zakrop mu nosek kropelkami:tak::tak:masz ten otrivin:nerd:
kurcze nie moge pisac bo mi ciagle strona ucieka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Panna Migotka czyli raz w nocy wstajesz tak?;-)ja wczoraj jednak go nie polozylam bo pranie sie suszylo na kaloryferach caly dzien i jakos sie ten pokoj nie nagrzal:no::no:dzis sprobuje ale sie troche boje bo dzisiejszej nocy to chyba z 10 razy wstawal tak sie wiercil:baffled::baffled:Bosssz z drugiej strony mi tak szkoda troche ale jak nie teraz to pozniej bedzie gorzej:confused::confused:
Migotka a ten odciagacz do noska to co masz na mysli??:sorry2:Frida i katarek:confused:ja mam gruszke czyli pewnie to jedno z tych dwoch rzeczy o ktorych piszesz:confused::confused:

Wiecie chyba bede musiala jechac do domu na tydz lub wiecej:confused::confused:mama moja jest troche chora i nie chce isc do bszpitala.Wdomu jest mlodszy brat14lat i mowi ze juz codziennie mdleje i nie moze jej dobudzic:-(:-(:-(a ona bagatelizuje ze to za niskie cisnienie:-(:-(:-(juz nasz lekarz kazal jej isc na 32 dni badania chociaz porobic a on raz tak raz nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem co robic.Boje sie o malego tez W Polsce grypa szaleje i sie moze zarazic:-(:dry::confused:nie wiem co robic.G ma tylko 3 dni urlopu a jak ja pojade a ona nie pojdzie???:angry::confused::confused:

reklama
no mam fridke i nia sciagam prawie polowe tej fidki moi znajomi maja taki odciagacz podpinany pod odkurzacz ale ja nie mam narazienic kasy zeby to kupic..

narazie mu zakrapiam nosavin i otrivin moze niedlugo zejdzie

Kwiateczek, ja też się bałam jak to będzie z małą w swoim pokoju, bo po pierwsze karmiłam jeszcze małą raz w nocy cycem, a po drugie zdarzało się, że budziła się wiele razy w ciągu nocy i bałam się, że będę musiała cały czas kursować między pokojami. Nie wiedziałam, jak zareaguje na brak cyca, tylko na picie w butelce, ale jest super, bo od trzech dni już w ogóle nie karmię, a mała pije w nocy herbatkę. I nie budzi się już tak często, tylko raz na herbatkę, ewentualnie coś tam pojęczy, to wtedy smaruję jej dziąsełka żelem i śpi dalej. Mi też trochę żal, szczególnie jak patrzę się na ten pusty kąt w naszej sypialni, gdzie stało łóżeczko. No cóż, dzieci nam rosną nieubłaganie :zawstydzona/y:
A jeśli chodzi o te odciągacze, to "katarek" to taka rurka podłączana do rury od odkurzacza, której końcówkę przykładasz do noska. "frida" działa na podobnej zasadzie, tylko zamiast odkurzacza używasz własnych płuc.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 7 i 8 miesieczniakow o ile ich mamusie (Kimel,Łania.W i Cfcgirl) zagladaja na BB
Dziękujemy dziewczynki , ja zaglądam. Ostatnio jestem trochę rozbita. bo po wizycie w Polsce ciężko mi się jakoś w angielską rzeczywistość wbić. teraz jak widze jak Mania wspaniale na rodzinkę reaguje to serce mi sie trochę łąmie,że ja tu a oni tam :( Eh takie życie...
Marysia ciężką noc ma za sobą, 3 ząbki idą...Biedne te nasze Maluszki
Jutro może mi sie rozwiąże problem z porotem do pracy i opieki na Marynią. Moja koleżanka ma synka małego i siedzi do sierpnia w domu. Może będzie się zajmowała moją Marynią.Byłoby super. Ja moglabym do sierpnia być spokojna, potem dalej bym myślała,ale Marynia od września może poszłaby do żłobka...No zobaczymy, czekam na jej odpowiedź.
Fajnie,że w Polsce spadł śnieg.Niestety na święta tego nie doświadczyłyśmy a w Anglii ani widu ani słychu,żeby miało popadać...
Panna migotka ja też zaczynam myśleć nad przeniesieniem Marysi do jej pokoiku, ale myśle,że poczekam jak się ząbki wyklują :)
kangurka myśl o zbliżającej się wiośnie 3ma mnie na duchu..
Powodzenia dla przyszłych kierowców.Ja przez te zawroty głowy mam zabronione przez lekarza robić prawko. Zła jestem, bo w końcu znalazłam polskiego instruktora a tu dupa.
Od jutra zaczynam dietę kopengadzką, trzymać kciuki :-)
Życzę paniom miłego dnia, a Maluszka nowych odkryć

Cześć !
U nas dzis sypie jakby śnieg ale jakoś tak cieńko i pogoda nieciekawa juz sie ciemno robi....
Ja dzis pokimałam z mała do 11 :30:szok:Ale przynajmniej pospałamhehhe.
A musiał jechac naprawiac ciągnk ,ale pociesza mnie fakt iz jutro znów wolne:-)
Także igdy tak długo w omku nie był a tu niespodzianka:-)Był kilka dni po nowym roku:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-)Fajnie było ale co dobre szybko sie kończy.
Połozyłam mała po obiadku spać ale jakos tak niespokojnie śpi ,wybudza sie i przekreca na brzuszek i tak usypia spowrotem....:errr:
Przez chorobe wogólę spała na brzuszku nie wiem czemu sobie to upodobała-nigdy nawet nie lubiła spać na brzuszku:no::no::no:

A tak w ogóle strasznie boli mnie dziąsło, ząb, no sama nie wiem co dokładnie. Boli od "szóstki" aż do stawu żuchwy. Nie mogę szeroko otworzyć ust i gryzienie czegoś jest straszne. Kurcze, jak nie urok...przestały boleć plecy, to teraz takie coś:confused2:
Dobra, już nie truję, bo jeszcze wyjdę na hipochondryczke:rolleyes2:

keyko a może wychodzi ci ósemka???Co?Jak mi wychodziła tzn.wyrzynała sie bolała mnie jedna str.szczeki i wogól e bolało:szok:smarowałam nawet Dentinoxem :tak:

Dołczam sie do życzeń dla dzieciaczków Kimel,Łani W. i Cfcgirl :-)

Witam!

Już wróciliśmy do Wro. Mała nie spała od 7, bo babcia jej mówiła, że mama przyjedzie wcześnie rano:-D. Pobawiłam się z nią troche, no ale musieliśmy wrócić:-(. Zrobiłam jej pare zdjęć i nagrałam pare minut filmu. Ma kolejne osiągnięcia, ale o tym nie tutaj.

cfcgirl ja zaczynam tą diete w poniedziałek. Cosmolady jest już chyba na półmetku:tak:. Kamilka a Ty jaką diete stosujesz? A dzisiaj jeszcze ostatnie grzeszki, bo mama upiekła serniczek:-p.

Kathy to nie ósemki:no:, już je mam od dawna. Jak jadłam pizze w sylwestra, to coś wbiło mi sie w dziąsło. Już postanowiłam, że we wtorek ide do dentysty:unsure::hmm:. Boszzz jak ja tego nie lubie:szok:.

Witam się w nowym roku i składam spóźnione życzenia noworoczne.
Mam już dość tych choróbsk. :-(Jak udało się wyleczyć antybiotykiem Oliwkę, która nam zachorowała dzień przed wigilią, tak teraz latamy po lekarzach z Michałem. Ma ciągle ten okropny kaszel, do tego masakryczny katar i gorączkę - to ostatnie pewnie od ząbków bo po świętach wyszły mu dwa pierwsze zęby. Bronimy się od antybiotyku, bo byłby to już trzeci w jego krótkim życiu, więc lekarz zalecił nam inchalacje. Kupiliśmy sobie wczoraj inchalator i zobaczymy co będzie się dziać. Serce mi pęka, jak patrzę na małego.:-(
Zdrówka życzę dla wszystkich chorowitków.

reklama
niesia zdrówka zycze tobie i dzieciaczkom wiem przez co przechodzisz ,chyba nanszym wątku nie ma dziciaczka ,który od urodzenia choc raz nie choował:no:

a u mnie zima na całego sypie,sypie i jest biało:szok::szok::szok:śniegu z 5 cm conajmniej spadło ale wieje silny wiatr czyli -ZAWIEJE I ZAMIECIE:szok::szok::szok::-D

Wysłałam a na zkupki -dostał troche kasy i trzeba uszupełnic asortyment:tak:Pozatym Oliwierkiem sie juz nacieszyła i zdążył wybyć tym razem do moich rodzicó:-D:-D:-DTata w pn.jedzie i chce ni,m sie nacieszyć .A w poniedziałek mały do przedszkola i tyle go znowu widziałam:szok::szok::szok:
A czas leci i dzieci rosną a czlowiek sie ie obejrzy jak bedzie stary........

Oby majowki do wiosny!

Wlasnie ministranici mi dzicko obudzili -ksiadz chodzi po kolędzie a ja ic ie wiedziałam i nie przyjmę -a na zakupy pojechał i dupa:angry::angry::angry:A zreszta nie przygotowani wcale!!!!!Ale siupy:szok::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry