reklama

Majóweczki 2008

Niesie zdrówka dla Michałka!

keyko tak u mnie już półmetek jutro 7 czyli najgorszy dzien bo ostatni posiłek o 11 ale waga ani drgnęła :baffled: jak robiłam 1 raz tą dietę to po tygodniu widac było i to sporo a tu cisza... będe konsekwentna jeszcze tylko 7 dni :-)
Dziewczyny dacie radę dieta może nie najłatwiejsza, ale jak ja radę dałam to i Wy. Trzymam za wszystkie kciuki

reklama
A my wrocilismy wlasnie z CH ,ludzi dzikie tlumy ze nie bylo gdzie zaparkowac!:szok: No ale jak takie wyprzedaze w sklepach to co sie dziwic:sorry2:,ja tez weszlam do TERRANOVY i kupilam sobie kilka ciuszkow za grosze:tak::-D:-D:-D:-D
Trzymam za Was kciuki z tymi dietami,oby wWam pomogly :tak::-)
A snieg tez znow u nas sypie i to jaki :szok:
Jutro jedziemy do tesciowej na obiadek

Kathy to dlugo sie nie nacieszylas synkiem :-D
Niesia zdrowka zycze Michalkowi!
Keyko normalnie jak czytam to az mnie sciska w gardle :-( nie moglabym tak.....
Cfcgirl zycze powodzenia,oby wypalilo z ta praca i niania :tak:

Witam
Wszystkiego najlepszego dla Solenizantów

My po zakupach. Kupiliśmy grzejnik olejowy. No i NM dokupił jeszcze jakieś cuda do uszczelniania okien. Ma jutro w końcu naprawić okna w dużym pokoju. Miałam ochotę go dziś normalnie pobić.. :wściekła/y: dwa miesiące uszczelnia okna w 2 pokojach i kuchni :angry:
Zosia jest u moich rodziców na czas "remontu". Śmiga tam w samej pieluszce i koszulce, bo rodzice mają ciepło.

Cosmolady ja boję się wszelkich diet. Pewnie dlatego, że mam skłonności do efektu jojo. Mam w domu ab rocket i ćwiczę codziennie. Pewne efekty - mizerne - już są. Gdybym miała więcej miejsca to wstawiłabym sobie rowerek. :-)

Kinia ja rowerek m am ale taki w sprzecie do cwiczeń w którym jest ponoć 11 przyrządów I(ja tyle nie naliczyłam) tak że się nogi ma wyzej od brzucha czyli lepiej też ćwiczę ale mało co poprawy. Kupiłam ostatnio też leg magic i też ćwicze... niestety te kg które mam do zrzucenie wymagają ciężkiej pracy i na efekty trzeba będzie długo czekac, ale jestem cierpliwa

Możemy sobie ręce podać. Ja z tego samego klubu :-)
Poszłabym na jakiś aerobik, bo w grupie to ma się motywację do ćwiczeń. No i jak się zapłaci to też ciężko powiedzieć, że się nie ma dziś ochoty. Nie mam jednak kiedy. NM ciągle w pracy, nawet jak w domu jest to musi coś zrobić:-(

Mam jednak nadzieję, że o wiosny zrzucę.. i to z nawiązką :-)

Właśnie NM się śniło, że spowodowałam wypadek samochodowy.
Gdyby posadził mnie dziś za kierownicą to byłoby to możliwe.
Uciekam. Miłego wieczoru. :-)
Szopek Biedronka wypadła super. Zośka nie powie mi już, że nie ma się w co ubrać ;-)

widze ze sie zrobilo sportowo.
Kathy moj synek jeszcze na szczescie nie chorowal i oby tak zostalo bo nie wiem co zrobie.Panikara jestem,radze innym ale nigdy sama tego nie slucham:no::no:
Kinia moze nie prowadz auta przez jakis czas:confused::baffled::baffled:
Pokioik zrobiony tylko brak jeszcze w nim lozeczka.Nie chce przejsc,trzeba rozkrecic a G nie chce:baffled::dry:i co teraz:confused:
Uciekam tez juz,mam dola.Jestem taka zmeczona juz tym wszystkim:-(:-(
dobranoc:confused:

Dziewczyny co do diet to najlepszy jest ruch. Moj Maly tak mnie przegonil po parku na spacerkach ze stracilam 30 kg!!:-):-) chodzilam z nim do parku i latalam po alejkach przez 3,4 godziny :tak::tak::tak:bo niestety w innym przypadku nie chcial spac :baffled: no moze nie jest to rada na teraz ale na wiosne????? no a najlepsze jest to ze przed ciaza prubowalam odchudzic nogi i mi to nie wzchodzilo a teraz sie udalo:-):-):-):-);-)

reklama
keyko ja też w poniedziałek będę zaczynała.Więc będziemy się motywowały .A ma pytanie, czy w tej diecie mogę do kawy dodawać mleka i czy zamiast cukru mogę stosować słodzik??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry