reklama

Majóweczki 2008

reklama
a ja od dziś uczę spać Michałka w łóżeczku bo jak się przeprowadzimy to nie będzie już spania z mamą... a mały co chwilę się budzi i płaczę :baffled: no, ale jak mus to mus. W ogóle odkąd stać się nauczył to tylko staje i staje nie idzie go zatrzymać

Cosmo ja mam to samo:baffled:jeszcze sie dobrze nie obudzi ale na nogach juz stoi:sorry2::sorry2:
G przeniosl lozeczko:tak:zobaczymy jak przespi noc,narazie slodko chrapie:-):-)
Boje sie teraz zasnac,ze sie nie obudze albo w ogole nie zasne:szok::szok::szok::szok:Najgorsze ze jak nie dolece jak staeka to sie wybudzi i znow pol godz usypiania:szok::szok::szok::-(oby sie nie budzil:tak:Najchetniej juz bym go zabrala:-DKonradek bedzie zawsze z mama a dziewczune bedzie mial jak bede stara i nie kumata:oo2::-D:-D:-D:evil::evil:
ide moze zdrzemne sie troche:sorry2::sorry2:taka pustka teraz w tej naszej sypialni:-(:-(ale w drugiej sypialni jest jedynka to jak cos to lece:-):-):-):rofl::rofl2:
Dobranoc.;-)
Acha cos Oli nie ma,zapracuje sie biedaczka i shanta zniknela:confused:
Slodkich snow:tak:jutro wkleje fotke Konradka pokoiku:tak::-);-)

Iwonka nie myśl, że jestem bez serca i zostawiam dziecko mamie. Bardzo za nią tęsknie, ale jej zdrowie jest ważniejsze. M mógł odrazu iść do lekarza, ale najpierw chciał żebym zastosowała domowe sposoby. Po dwóch dniach jak widziałam, że nie ma efektów, to już go męczyłam o tego lekarza. Poszedł po paru dniach i jakiś babsztyl go wkurzył i w końcu nie był. Dopiero jak prawie stracił głos to poszedł. Jest na antybiotykach i to lekarka powiedziała, żeby nie narażać dziecka.
Smutno jest mi bardzo, zwłaszcza jak do okoła ludzie spacerują z takimi małymi szkrabami:-(.

Witam:-)
Widze ze pierwsz dzis:szok::szok::szok:a to dlatego ze Konradek dzis wczesnie wstal:tak:
Opowiadam pierwsza noc w pokoiku;TO KOSZMAR:szok::szok::szok::szok::szok:wogole nie spalam:no::no:Konradek zaczal budzic sie o 10.30 i tak cala noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musialam jednak spac z nim w pokoju bo ok 10min i dwudziestokrotnym wstawaniu mialam dosc:baffled::baffled::baffled:cala noc sie wiercil,plakal przez sen:-(:-(nie wiem co mu bylo.Zobaczymy dzisiaj jak znow to samo to nastepna noc wraca do nas i sprawdzimy czy bedzie spokojny na swoim dawnym miejscu:tak::tak:
Wkleilam zdjecie pokoiku,raczej jego czecc.Szkoda ze tu nie ma takich firaneczek ja pisalyscie ale coz.Moze kieys znajde:sorry2:
Lece zjesc sniadanko:-)

Kwiateczek, Konradek na pewno się przyzwyczai do samodzielnego spania, w końcu to już duży chłopczyk, ma już 8 miesięcy -
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
didel.gif

TAKżE DLA WCZORAJSZYCH MALUTKICH JUBILATóW

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry